HELLO SEATTLE

Hej Bloggen!:)

Det är svinkallt här nu kan jag lova. Men jag gillar det! Det är så himla fint med all snö!:) Nu är jag hur som helst färdigpackad och klar. Min familj skjutsar mig till flyget direkt efter skolan imorgon. Hoppas att det går bra att flyga i detta vädret nu bara!:) Det blir förhoppningsvis en grym helg, mycket mat och football antar jag nu över thanksgiving. Det blir toppen det!

Vi hörs !:)

PUSS / Evelina



"You have a natural athleticism that's phenomenal"

Hej kära läsare!:)

Idag har jag varit på mig första basketballträning någonsin! Riktigt roligt var det! Alla verkar verkligen sjukt glada för att basketsäsongen har dragit i gång. Var Coach var helt uppspelt!:) Det kommer nog bli en rolig tid känner jag på mig! Lite svårt att häng med i alla regler och alla olika tekninker och grejer bara men det kommer nog så småning om, jag är bara lite otålig. Jag vill ju vara bäst på en gång, men träning ger färdighet har jag lärt mig! :)

Nu har vi fått riktigt vinterväder här borta. Tack och lov så bor jag i bergstrakterna så det blir inte lika kallt här. Thompson har konstigt nog det mildaste vintervädret i Montana, och det är varmare vintrar än i Sverige. Det har hur som helst snöat en hel del nu så vi har typ nån decimeter i alla fall! Jag är så lycklig, älskar snön! Måste se till att köpa en riktigt underbar vinter jacka snart, längtar!

Har väl inte hänt så mycket mer, hade en lugn och skön helg med massa egentid som var så välbehövlig. Så jag har tränat, varit hos frisören, tagit långpromenad, gymmat, setat i hot-tuben och bara haft det sjukt skönt helt enkelt:) 
Lagade Mormors köttfärsbiffar till familjen och lite annan släkt i söndagskväll också, och det var gudomligt! Nästan som hemma! :)

Nu ska jagäntligen få krypa ner i min redan varma och gosiga säng.
Ha en bra dag alla ni där hemma!:)

PUSS/  Evelina




"- thx Coach"





Torsdag 18 November 2010

Hej Sverige!:)

Idag fick jag ett paket på posten! Blev såå glad! Tack bästa mamma och syster!:) Nu har jag svenskt godis igen!mmmm... :)
Var på mitt första open gym för basketen igår och på måndag börjar de riktiga träningarna. Ska bli jättekul att få lära mig spela basket!! :) Idag har jag väl inte gjort så mycket, skolan, pluggat lite, varit på basket-möte, tränat och duschat. I morgon kommer Carl ( Nosk utbytesstudent som bor i Hot Springs) hit tillsammans med våran kontaktperson Nancy. Vi ska käka lunch tillsammans och sen på kvällen så har min anatomi-lärare bjudit hem oss alla utbytesstudenter på middag. Ska bli jättetrevligt, vissa är verkligen så genomsnälla här!:) 

Annars är det väl inget nytt direkt. Mina bindnigar har kommit till brädan så vi får se när jag kan ta mig till Missoula och hämta upp den! Härligt! Om mindre än en vecka flyger jag till Seattle som ni kanske redan vet och det ser jag också verkligen fram emot!  Och i går var det 17 November, tänk vad tiden går fort ändå.

Ha det fint vänner!:)

PUSS / Evelina




Änt'e hälit å träna

Hej Sverige!:)

Hoppas det är fint med er! Jag sitter i min säng och ska strax sova. Har precis gympat och lyft lite vikter. Jag har hittat min nya passion, gymma. Hur kul är inte det egentligen på en skala?:) Eller kallar man det gymma om man gör det hemma?  hah:) Vikter, band och pilates kör jag i alla fall och det är verkligen Kanon! Nu är jag på G. Springskorna, ipoden och "Biggest loser" workout cardio max dvdn är mina bästa vänner just nu. Har kört stenhårt hela veckan och det blir nog lika denna vecka får vi hoppas!:) 

Hade en toppenhelg med Kristi och Ellen. Blev en del shopping i Missoula och jag hittade tillslut en klänning som funkar till dansen. Perfekt! Hann med att snacka lite på skype i helgen också och jag skulle så gärna vilja tacka den underbara människa som kom på skype. Tacktacktack, utan skype vettesjutton hur jag hade fixat detta!

Nej nu ska jag ta och sova. Tidig morgon i morgon... och snö ska det bli å har jag hört, vi får väl se:)

Puss och hej så Länge! <3
/ Evelina






Men neeeeeej, kom igen nu

Heej Vänner!:)

Okej, Motivera mig nu, innan det är för sent. INGA MER Cokies, brownies, chocolate bars, cupcakes, och allt annat som är så nedrans onyttigt. Nu är jag så himla trött på maten här. Vet inte hur jag ska göra för att hålla mig någorlunda okej tills jag åker hem. Det är ren ångest jag har nu kan jag säga.  Om jag inte tränar en dag blir jag helt nervös. Volleballen var inte jobbig för fem öre kan jag lova...Så jag hoppas basket-coachen kör skiten ur oss i vinter. Träningarna startar den 22 november men tills dess kör jag stenhårt med "Biggest loser" dvdn, gymmar och springer:) 

Jag saknar hederliga köttbullar och makaroner. Mammas och pappas mat. Fräsh mat, God sallad, fisk. Tänk lax, hur gött är inte det? Riktig svensk frukost, Pappas hemlagade müsli med yoghurt. En riktigt ordentligt mörkt bröd med skinka och tomat. guuuu vad jag vill ha svensk nyttig ,underbar god mat. Jag saknar mitt svenska mer hälsosamma liv. Saknar spinningpassen på fredagsmornarna, saknar innebandyn. Jag vill åka skridskor och längdskidor och bli så där sjukt slut så man bara vill spy. Det vill jag. Jag ville ha en utmaning när jag åkte hit, och det fick jag ju verkligen, jag räknade bara inte med att en av de största skulle vara maten. Hur som helst, jag får göra vad jag kan antar jag. Två ord ska jag lära mig att andvända lite mer tror jag: No thanks!

Imorgon är vi i alla fall lediga från skolan så det blir härlig sovmorgon:) Underbart.( och jag slipper den vidriga skolmaten) Blir väl till att springa och sen kolla Madis match. På lördag ska jag Kristi och Ellen åka till Missoula och shoppa lite. Vi har snoball-dance i början av december så vi ska väl kika efter nån klänning till det.

Förresten, om två veckor befinner jag mig i Seattle! :) Blir nog toppen får vi hoppas!

Vi hörs snart kompisar.
PUSS / Evelina


En fjärdedel

Nu har jag varit här i 10 veckor, 2½ månad. Det är en fjärdedel av hela min tid här. Förstår ni hur fort det går? Igår spelade jag min sista volleball match. Tänk att jag redan börjar säga att jag gör saker för sista gången. Kommer ni ihåg hur jag tjatade om att det var sista gången jag gjorde allting innan jag åkte? Det är ju galet. När jag inser detta vill jag verkligen försöka att ta vara på det här året. Tänk vilken liten del av mitt liv det är, men ändå med så stor betydelse. Det kommer bli något jag aldrig kommer glömma. Jag har redan lärt mig så himla mycket nytt, både praktiskt och mentalt. Man växer verkligen som person. Efter det här året så kommer det inte finnas något jag inte kommer fixa. För man kan mer än man tror, och man kan uppnå precis vad man vill bara man vill det lite extra mycket. Känns så fint att jag fick chansen att åka. Tack mamma och pappa och alla andra som stöttat mig:)

I helgen hade vi Divisionals men gick tyvärr inte vidare till state. Slutade i alla fall med en oväntad fjärdeplacering, så det var inte så illa ändå! Idag har jag städat, tvättat och gjort läxor + lite spontan skype. Vi åkte till en liten by i Idaho och käka middag och sen blev det filmkväll. Imorgon blir det missoula, måste handla för kommande månad, det är så man får göra när man bor in the middle of nowhere. Blir ingen träning nu på ett par veckor eftersom basket träningarna inte börjar förrän 22 november, så det får bli att pumpa i gymmet tills dess.

Hoppas verkligen att ni hade det kanon hemma i Falun!
Puss och kram på er!

/ Evelina











Go Lady Hawks Varsity girls!  :))))




Nått sånt där smart igen



"Love doesn't make the world go round.
Love is what makes the ride worhwhile"

-Franklin p. Jones


Halloweeen!

Hej alla vänner!

Nu sitter jag i min säng och borde sova för länge sen, men kände att jag fick lov att uppdatera lite så ni vet hur jag har det här på andra sidan Atlanten. Har varit sjukt Busy hela helgen och det fortsätter lika denna vecka skulle jag tro. Vi spelade ju tournament denna helg och vi gick vidare till divisionals! Ingen trodde att vi skulle göra det, så det var riktigt roligt att vi fixade det!:) Så nu spelar vi torsdag-lördag i Superior, = Ledig från skolan nästan hela torsdag och hela fredag. YEsss. Är dock lite sjuk så jag hoppas att jag blir bättre till helgen!:)

I helgen var det ju halloween också så direkt efter matchen på lördag var det bara att svida om till "buble bee" kostymen och dra visare på lite halloweenfest hos Cate. Dem hade verkligen gjort allt så himla snyggt, Verkligen lyckat! Ni får ursäkta men bilderna är usla, menmen, hur som helst så hade jag en bra kväll och vann till och med pris för sötaste kostym, inte illa:)

Söndagen blev en slappdag. Blev som det ofta blir på söndagar; lite skype på förmiddagen. Sen åkte vi upp i bergen och kollade på snön, gjorde massa läxor och följde med Madi och familjen in till stan för lite Trick och treat. Hur mycket barn som helst! Helt galet är det ju, och självklart glömde jag min kamera. Alla små barn var så himla söta:)

aaa, det var väl typ min helg. Hoppas att ni hade en lika bra som jag!

Pusss och kram på er! / Evelina


















RSS 2.0