Back in freezing New Zealand

 Hej på er!! Här kommer en liten uppdatering på vad jag har haft för mig:) 

Jag och Marion flög till Christchurch och spenderade några nätter där innan vi sa hejdå till varandra och jag åkte söderut mot Queenstown. Väl i Queenstown började jakten på boende och jobb. Hade världens flyt med att hitta boende när Casey tipsade om en kompis som skulle flytta ut från hans kompis hus, grymt smidigt var det och jag flyttade in nästa dag. Huset ligger 10 minuter från stan med grym utsikt över Lake wakatipu och bergen, har mitt eget rum men delar huset med 5 andra sköningar, kunde inte blivit bättre.

Fick en intervju för Coronet Peak ski resort förra veckan och några dagar senare fick jag reda på att jag fått jobbet som liftvakt, weiihooo, I'm happy. 

Mina tre veckor här har varit bra men lite segt att inte kunna börja jobba på en gång. Har sysselsatt mig med hiking, löpning, öldrickande, matlagning, bakning och fallskärmshoppning. Nu har jag två veckor kvar innan jobbet börjar så lär  väl ta och hitta på nå kul tills dess :)

Puss och kram på er härliga sommarlovsfirare där hemma, här är det superkallt så njut åt mig med! 

/ Evert 


Höst
Kalla men glada
Brrrrrrr
Gondola christchurch 
Christchurch art
Hur många bagerier kan man gå in i och ändå tycka att de är lika kul varje gång!?
Sista kvällen bestämde vi oss för att lyxa med "hejdå dessert", resultatet blev en totalt supersnobbig restaurang där vi betalade 54 dollar för att skratta åt vad som skulle förställa fine dining...nej god mat ska inte vara så komplicerad...
...så efteråt gick vi till bensinmacken och köpte varsin hookeypookey glass istället ( 3 $!) mmmm, tänk vad mycket bättre något mycket enklare kan vara! 
Tog en morgonpromenad till toppen av queenstown med Casey, kaffe och nybakade baugetter satt perfekt! 
Återförenade vänner i Queenstown 
Åkte till arrowtown och tog en promenad med Sarah 
Vi hann precis tillbaka till bion som vi bokade. Supermysig biosalong med bar, öl och popcorn, ostbricka om man ville och filtar. Supermysigt! 
Här är utsikten från vår balkong på baksidan 
Gick upp på Queenstown Hill
The remarkables 
Hej från mig
På väg upp för att hoppa
Weiiii
 Jag gjorde det!!
 


RSS 2.0