Rain.

Hello Sweden:)

Today has been a pretty normal day at school, but we had the cinnamonrolls and chili for lunch and that made my day:) It is the best lunch ever, and you should see those rolls, I promise you that you would get shocked by how big they are. But that is an american thing you know, everything is ten times bigger than in Sweden, hah:)  We luckily had practice as always after school so i don't have to feel too bad for eating that greasy lunch. It was kind of easy today though, since we have a meet tomorrow in Noxon. Otherwise there is nothing new i guess, just finished my algebra assignment (every day i have to struggle with these stupid conic sections... how fun.) took a shower and now the rain is just pouring outside and I'm trying to pick out some nice montana pictures that my music teacher wanted for some consertpapers or something :) I hope you all have a great easter break! (:

Talk to you later! :)
PUSS / Evelina


Easter Break!

Hello Sweden!:)

Nu är mitt easter break snart över tyvärr men det har varit väldigt bra måste jag få säga!:) Mamma och morfar blev försenade från Canada och kom inte förrän på onsdagen. Jag visste inte vilken tid dem skulle komma men så kom Office aid in under matten och sa att de hade kommit!! weeei. Så jag slängde ihop alla böcker och sprang ut i korridoren och där stod dem, jag kunde knappt tro mina ögon liksom och då kom ju så klart tårarna också, vilken känsla:)

Vi kollade in TF under de dagarna dem stannade och åkte runt flathead lake och bara myste:) På lördag morgon åkte dem vidare till Seattle. Lördag och söndag har varit de första varma dagarna här med ca 20 grader och strålande sol och då kan ni nog lista ut vad jag gjorde:) Har haft två riktigt nice lazy dagar. Idag har jag sprungit och lyft lite på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi och red hos en tjej som har massa hästar. Hur kul som helst var det, kände mig som en riktigt montana cowgirl :)))

Så nu blir det ny skolvecka, tävling på torsdag i Noxon och på fredag är det music festival tävling, state level med selected choir!:D Eventuellt track tävling också om jag hinner med båda:)

Hoppas ni njuter av sommarvärmen där hemma, och stek lite åt mig också.

PUSS/ Evelina

Tackochhejleverpastej!Finbesök

Hejhejhejhemsktmycket hej!

Nu sitter jag i sängen och ska strax sova. Vet ni? Imorogn är det en stor dag, jag får nämligen finbesök från min alldeles egna mamma och morfar!!! Jag kan inte förstå det riktigt, känns helt knas, men jag är pirrig nu! Tänk att jag klarat mig utan min mamma i nästan 8 månader, det är kanske det längsta vi kommer vara ifrån varandra någonsin. Och så kommer dem liksom dyka upp här imorgon, bara så där. Har lite svårt att få in det i skallen faktiskt!
Så nu ska jag sova så det blir imorgon lite fortare!:))))

Vi hörs snart kära ni!
PUSS/ EvelinaPhoenix!

Hej Allihopa där hemma:)

Nu är jag tillbaka i TF igen efter några underbara dagar i Phoenix!:) Det är helt underbart där nere, varmt och soligt och massor med roliga saker att göra. Träffade min värdmammas syskon och deras familjer och alla var verkligen så himla trevliga människor. Vi var till en music festival en dag och gick lite i en gammal western del av staden. Sen har vi Spelat golf, vandrat upp på ett berg, ridit på hästar, sprungit, badat i en av familjernas pool, ätit god mat och grillat och bara haft det helt fantastikt:) Hade gärnat stannat där några dagar till! Det var så coolt att se öknen och alla konstiga kaktusar och allt. Det var kanon!:) 

En höjdpunkt var när jag såg ett IKEA, så vi åkte in där och käka lunch, köttbullar och lingonsylt, kan det bli bättre?:O Kändes presic som att jag skulle vara på IKEA hemma, och så hade dem en liten sektion med Svensk mat. Allvarligt, det måste ju vara något fel när man blir tårögd av att se Kalles Kavial och ett par burkar Matjesill (speciellt jag som inte ens gillar något av det) Så där gick jag runt som ett litet barn på julafton, med tårar i ögonen, en underlig känsla i magen och en famn full av sverige. Det var lycka det!

Hur som helst, nu har jag precis kört intervallträning och duschat, har tävling imorgon, hemma! Excited. På fredag har jag Music festival som sagt, ska först sjunga med kören och sen duett med Ellen på lördag + att jag ska sjunga med selected choir. Är lite nervös, men det kommer nog gå bra!

Saknar er där hemma, men vet ni? Om exact tio veckor så ses vi, jag kan inte fatta det.
Hoppas ni mår toppen:)

PUSSS / Evelina
puss igen:)
Plugga packa sova

Heeej Sverige!:)

Har lite panik just nu, har haft en görhektisk vecka! Men nu är nästan allt plugg klart. Gjorde två veckors plugg på en vecka så blir det lite stressigt. Det är nämligen så att imorgon flyger jag och min americanska family till Phoenix Arizona och ska göra massa roligt. Kommer förmodligen bland annat spela golf, rida, vandra, sola och bada! Jag är så sjukt taggad!:))))) weeeeeiiii!

Direkt när jag kommer hem så har vi ett track meet och det kommande två dagarna efter det så är det music festival med kören, nervöös! Så ingen skola på hela nästa vecka, sen helg och så kommer mamma och morfar på tisdagen samtidigt som lovet börjar, kanoners!!:)

Sinnes vad mitt liv leker just nu:) Så önska mig sol, blå himmel och massa nya upplevelser i Arizona nu! hihii.
Hoppas ni har det fint mina vänner! Nu ska jag fortsätta min packning!:)
Hörs snart!

PUSSS/ Evelina


Lycklig tjej eller nått

Hej Sverige!:)

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på owl city och känner mig sjukt nostalgisk. Tänk vad jag dunkade dessa låtar när alla papper som skulle fyllas i, när jag satt och läste på bloggar och utbyttessidor om hur ett utbytesår skulle vara och allt sånt, och nu är mitt år snart över! Kan inte förstå, känns lite som att man drömmer eller nått. living the dream, hahaha, ja men typ.

Det har varit en lite annorlunda helg. Igår skulle vi ha track meet i french town så vi åkte dit och satt upp tältet och allt sånt medan regnet skulle envisas med att ösa ner. Efter typ en timme började det blåsa som attan och regnet började verkligen hälla ner, vårt tält kolapsade och det var vatten ö v e r a l l t, så alla fick halvt panik och sprang till bussarna och det slutade med att alla drog hem och dem fick lov att ställa in resten av dagen, haha, det var ett lite kul äventyr ändå;) Min familj var på väg till missoula och jag åkte dit med padden och så blev det shopping istället :))))

Idag har jag haft en sjukt fin "feel-good-day"! Skype med mina bästa, så glad att jag har er!!! :) Sen har jag lagat lasagne till min familj + as goda baugetter. mmmmmmmm:) Ja det var väl typ det, vet inte varför jag känner mig så lycklig men det göra jag i alla fall och det är väl det viktigaste antar jag.  79 dagar kvar av mitt utbytesår. WHAAAT? :O snart ses vi!! hhiihi.
PUSS/ EvelinaRSS 2.0