Onsdag !

Nu var det några dagar sen jag skrev. Inte så konstigt egentligen, det har i princip inte hänt någonting på USA-fronten. Jag har fixat allt färdigt nu inför besöket på ambassaden så det känns super. Bokat tågbiljetten idag också, mamma skjutsar ner mig till tåget som går 03.34 och är framme  i Sthlm 06.19, nedrans tidigt tycker jag... Måste leta upp ett förvaringsskåp när jag kommit dit och slänga in väskan och allt utom papprena som ambassaden ska ha eftersom man inte får ha med sig något annat in dit. Himlans massa regler, hoppas innerligt att inget strular utan mobil och plånbok, och att jag hittar rätt buss. Sover iaf hos O&L på onsdag kväll för på torsdag kommer ju R och vi ska äventyra i storstan några dagar. Vi bor på hotell= hotellfrulle= gööörgött:) längtar! Blir väl besök på grönan, mysa omkring i gamla stan och bara ha det bra.

Senaste veckan har bjudit på lite golf, midsommar i sjurberg, mys, roligheter på dössberget, strandhäng, lite jobb och sooool. Nice. åkte ut till pappi idag och är Ledig imorgon, fredag och söndag, hoppas på sol så jag kan steka sönder. hiii

Hejhopp:)



leeddiiiigt

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och det känns så skönt att jag nu ska vara ledig över midsommar i alla fall. Ska till sjurberg i Rättvik om någon timme och förhoppningsvis blir det lite golf till kvällen. Igår gjorde jag klart alla papper för visumet + fixade ett personbevis idag så nu är jag så gott som klar. Det jag behöver göra nu är:

• Skriva ut fotot som jag ska ha som visumkort
• köpa ett kuvert som man måste ha med sig
• boka biljett till stockholm

Det är med andra ord inte så mycket, hoppas bara att allt är rätt nu och att jag inte glömt något. Tiden för mitt besök på ambassaden blev Onsdag den 7 Juli klockan 8.30 Am. Dessutom ska man vara där ca en timme innan så kommer förmodligen få ta tåget 03.30. Då hinner jag får jag hoppas. Det blev ju lite konstigt nu eftersom jag och R ska till stockholm på torsdagen den 8/7 men det är tur att det finns snälla släktingar som låter en sova där en natt:) Nu måste jag sätta igång och packa!

Trevlig Midsommar!:D hiiii


hej tisdag,

hejochhej
Nu är jag äntligen klar med dessa nedrans papper för DS-160. Sjukt omständigt var det att få klart, fick göra om det typ 4 gånger innan det fungerade, nu hoppas jag verkligen att allt blev rätt. Nolltolerans verkar vara något USA håller hårt på, men det är väl bra antar jag :) Nu behöver jag bara boka tid på ambassaden och det måste jag verkligen försöka göra imorgon! Ska jobba imorgon också, måste tjäna ihop lite mer kosing. Idag har jag förresten för första gången i mitt liv agerat frisör! Lite läskigt faktiskt, men rätt roligt också! Tänker inte säga på vem, kan bara avslöja att det var en kille som jag tycker mycker om:) hiii. svårt.  aja, nu ska jag kila till köket och äta lite jordgubbar innan jag ska besöka min underbart sköna säng!:)

pussochgodnatt




Såg så tråkigt ut utan bild så jag slänger upp en riktigt gammal på mig och min kära syster som jag hittade, blir lite glad av den eftersom vi är så otroligt snygga båda två... höhö

DS-160...

Hejhej:)
Nu sitter jag och försöker fylla i ett papper på internet som heter DS-160, Herre gu, det funkar inte och jag blir så jädra matt! Det är ett papper som måste fyllas i för visumet. Massa uppgifter som måste fyllas i vet jag ju inte ens själv än, typ vilken stat och grejer, det är lite småirriterande kan man ju säga. tröök. Jag vill bara få reda på någon gång vart det är jag ska, börjar bli lite orolig snart! Aja, det kommer nog lösa sig får jag hoppas:) Nu har vi iaf bokat hotell i stockholm. Det ska bli roligt att komma iväg några dagar och bara ha det mysigt med min kära pojkvän. Blir två nätter och massa roligheter:) längtar!  hii:)

hejsvejs

:)

Igår fick jag brev från explorius! Trodde att jag hade fått placering, men icke, tyvärr. Går bara och väntar nu på att få reda på vart jag ska någonstans! Det var i alla fall papper om visum, inte lika roligt men, nu måste jag boka tid på ambassaden och grejer. Får se när det ska hinnas med i sommar:) Förövrigt hade jag en mycket rolig kväll tillsammans med Julia och en hel del andra igår! Grymt:)

Du och jag

dsc03111 (MMS)

Du och jag


Äntligen lov!

Härligt, då har man klarat första året på gymnasiet! Grymt! Vi slutade i torsdags men jag har ännu inte fått några direkta sommarkänslor, jättetråkigt, men de kommer väl får jag hoppas!:) I tordags kom även bästa jullan hem från sitt år i USA. Kan inte beskriva hur roligt det var att träffa henne, fast det känns ändå som att vi sågs igår, året har gått så himla fort! Tordag och fredag kväll spenderades därför delvis med henne och med många andra trevliga tjejer och killar, väldigt roligt måste jag säga:)
Lördag blev en riktig slappdag med mys på landet med min pojkvän och min kära family. Vi slog rekord i årets senaste första dopp också tror jag. Dessutom Bastade vi så det var ju nästan fusk.
På kvällen gick jag, Linnea, Maja och Sara på bio och kikade på Sex and the city 2, jättemysigt! För att fortsätta sammanfatta helgen så jobbade jag igår och nu sitter jag här hemma i bengan och Sigge hällde precis ett glas mjölk över pappas huvud när han torkade under Sigges stol. hah, busunge. Idag drar förresten försäsongen igång med innebandyn, så yes nu taggar jag för det, fast det blir ju en försäsong utan riktiga sängonen för mig i år...

Pusss


jättegammal bild på mig och jullis:)


Nu är det inte långt kvar...

Känns så konstigt att jag inte har något som måste göras nu på kvällarna! Inga läxor, glosor, labbrapporter eller prov!Det känns helt underbart!:) Nu är det verkligen inget kvar. Idag rensade vi skåpen och lämnade in de sista böckerna... jadu, det känns otroligt att ett år ändå går så fort, kan bara föreställa mig hur fort nästa år kommer gå! Efter lunch åkte vi upp till lugnet för att bada och göra lite olika stafetter. Solen kom faktiskt fram lite så det blev lite stek också:) Imorgon känns som en sjukt onödig dag att åka till skolan, ska dit och få reda på betygen i några ämnen och kommer få vänta sjukt mycket... aa vi får se hur jag gör, rätt skönt att vara hemma också. Tänkte att jag skulle vara lite snäll och klippa gräset nu, då blir nog mamma glad:)

Nu har jag förresten fixat Ica-kort som jag ska ha i USA, sen ska jag ju ha mitt vanliga visa också:) det blir nog bra det!

:):):):):):):):):):):):):):):):):)


"jag har bara tre år kvar...

kikade på mösspåtagningen på stan idag. Grym stämning! Jag vill också!!:)


En rubrik ja.. slö tjej kanske?

Har kommit på mig själv med att blivit riktigt slö av mig! fy, har inte riktigt tränat på typ två ½ vecka nu... okej, tre då. men det vill jag inte ens tänka på. Beach 10 var det va? Var supertaggad att hårdträna i söndags men så blev jag sjuk och ja, nu blev det ju som det blev. Men nu är jag på G igen känns det som så imorgon ska jag upp och springa innan jag går till skolan har jag tänkt, eller nej förresten det känns lite överambitöst när jag inte riktigt är 100 frisk än. Hade varit skönt om det var tanken räknades här med.. nej ewe, kom igen nu!

Imorgon har vi fysikprov, har inte pluggat så som jag borde men ibland kan man väl bara få slippa pressen att vara duktig? En sak som blir rolig imorgon är att vi på musiken ska få lyssna på allas inspelaningar! Det blir grymt!:)

Nu håller jag på att kissa på mig så jag ska gå och göra det jag måste, väldigt nödvändig info här!
jejemene

Thohej


jajemen


Heeeje! 
Jobbade kväll igår, gick fint men idag är man lite trött.  Borde egentligen plugga massa fysik nu eftersom vi har prov imorgon, men jag orkar liksom inte riktigt ta mig för det... får väl lov att plugga lite ändå sen om jag inte vill bli arg sen för att det gick dåligt, aja. Ska om en stund på två-års kalas hos min kära kusse Filip, det blir i alla fall roligt:)

Nu vill jag bara att det ska komma ett mail eller brev från organisationen, det skulle vara så grymt att få reda på placeringen nån himla gång! visst är den snygg, flaggan! :)


sun,sun,sun

Nu ligger jag ute i solen och njuter, hur skönt som helst! veckan har vartit riktigt skön den också, känns inte som vi gjort något riktigt vettigt alls. I torsdags spelade jag första golfrundan, nästan pinsamt att det blev så pass sent i år men aja. Det var roligt och det gick skitbra för att vara första rundan så nu är jag på g! :)
 Igår var jag på falukalaset, Rix FM festival. jajemen. Blir att jobba lite senare, 15-24. Kom in occh säg hej vettja.

Det börjar skrämma mig att det bara är tre dagar kvar till sommarlov nu, för sen kommer sommaren bara flyga förbi och i augusti vet vi ju vad som händer. Känns lite overkligt än så länge och det är faktiskt inte så lång tid kvar har jag kommit på. Läskigt!

weeiiiiii

livet leker kan man väl säga:)


RSS 2.0