Hej livet!

Just nu sitter jag i soffan med en kopp te och bara njuter av att få vara ledig. Tänk vad fantastisk att kunna göra precis vad man vill. Nu ska jag ta hand om mig själv lite bättre igen, sova ut, njuta av sista tiden i tairua och ha kul, känns som en bra plan. 

Jag hade i alla fall 1 1/2 ledig dag de senaste veckorna så hann med lite vandring, trip till stranden och en middag hos Marions collega. 

Igår var min sista dag på manaia, så det blev lite extra dricka efter jobbet, och sen hängde jag med på en spontanare på ett togaparty, riktigt bra sista kväll. 

Nu blir jag kvar här några dagar och sen väntar taupo, kanske åker nånannanstans innan dess, planen är inte riktig set yet, men hur som helst så blir det nog bra:) 

Nu ska jag sova sova sova, åh vad skönt! Godnatt på er! 

(Har nästan alla bilder på kameran så de  kommer inom en snart framtid, förhoppningsvis) 

Pusss och hej från mig! 


Fredag lördag söndag helg

Hej! Tänkte uppdatera er lite om mitt liv nu närjag har några minuter över. Det har och är mycket jobb och just när det började kännas rätt tungt att jobba 12-14 h om dagen och ständigt lukta pizza, svett och skogsbrand, så bestämdes min sista jobbdag och humöret vände, 10 more days to go! Både skönt men också tråkigt för det är himla kul på samma gång.
Förra söndagen var jag i alla fall helt ledig och familjen tog med mig och Marion på ett överrasknings äventyr, vi tog bilen till whitianga och där väntade deras vän med en båt som vi åkte med hela dagen, superskön dag! Annat än det har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att jobba, sova, äta och umgåtts med gänget här, känns som veckorna bara försvinner, helg hela tiden! 

Ha de gött:) 


Soluppgång från balkongen 
Kayaking från båten 
Marion och barnen 
Kom å köp pizza! 


Och juste, jag har klippt av mig håret! Bjuder på en egobild med nya frillan! 

Puss och kram på er! 


Hejhejhej!

Hej på er! Oj vad tiden springer iväg! Har gjort så himla mycket kul den senaste tiden! Som jag berättade så jobbar jag på en restaurang så de flesta dagar är fyllda med jobbtimmar, vilket är riktigt roligt. Jag har avancerat i köket eftersom det var två som slutade så fick jag chansen att göra fler saker, har gått från att göra pizzatopping till att även baka dem i ugnen plus hjälpa till i köket med att göra sallader och enklare rätter, superkul:) 

Trots mycket jobb har jag gjort mycket annat kul också. I tisdags fyllde jag år och fick världens bästa firande av alla som bor här. Vaknade av att de sjöng utanför tältet på morgonen, fick pannkaksfrulle, goooolunch, och firande efter jobbet på kvällen, ( tårta gånger tre!!!:D) kunde inte haft en bättre födelsedag! 

I torsdags var det Alex sista dag på restaurangen och vi tog några avskedsöl och när jag kom tillbaka till huset är halva ligan borta, hittar dem på stranden i en hög av filtar, där sov några av oss kvar under stjärnorna, tills kl3 ungefär då det började regna så då fick vi springa in ( i tältet för min och marions del) 

I söndags var de Marions tur att fylla år. Jag bakade baugetter och så hade vi födelsedagsfrulle på stranden. Jobbade och sen lagade jag och gaelle middag till picknicken på kvällen, åh det var en bra dag:) 

Imorse bestämde vi oss för att sr soluppgången från mount Paku= uppstigning 05.30, promenad på 40 min och väl där uppe blev de inte riktigt någon soluppgång eftersom det var så molnigt men vi hade i alla fall go frulle och färskpressad apelsinjuice som Jeolanda gick upp och gjorde innan vi gick. 

Åh just nu är livet bara så himla härligt, trots att jag jobbar ungefär 12 h om dagen. Jag mår bara riktigt riktigt bra och är så glad att jag är just här. 

Idag är jag nästan ledig! Jobbar bara från 14-22 ( LYX) 

Puss och kram på er! 

En pizzabagare hon bor i staden...🎶 

Yeeayyy Alex and The pizzaaaa

Käraste tältet med nättak så vi kan kika på stjärnorna:)

Jeolanda, Alex, Timo och jag chillade här en dag 


Gullig familj som ringde på morgonen på min födelsedag och sjöng:)

Girland med "grattis på födelsedagen evelina" 

Haha totalt genomfrusen födelsedagstårta;)Marion födelsedag!!


Lekar så klart

Var är solenuppgången? 

Frrruuuullleee


Hejdåå:) RSS 2.0