Home sweet home

Jag älskar sverige! <3

I'm coming home

Heeej

Det har hänt en hel del nu senaste dagarna som ni nog förstår. Det har varit palm springs till Las Vegas och nu är vi i Salt Lake city. Planet lyfter vid 05.50 imorgon bitti mot denver---->New York---->Sthlm. Kommer till arlanda 07.15 på onsdag vilket kommer blir som tisdagkväll vid 23 för mig så nu kommer min tid vara helt messed up ett tag. Men hur som helst:)

SNART SES VI SVERIGE ! :D

PUSSS/ Evelina

Här får ni några Oregon bilder :)

california dreaming

Heej alla.

Livet leker väl rätt så mycket nu kan jag lova! :) I lördags kom vi till L.A vilket var asnice. Vi träffade Tinas släktingar och hann med lite shopping innan middagen.( Hur tusan ska jag få med mig allt hem är frågan, är sjukt taggad på att se om det går;) På kvällen så hängde jag med Ashley ut för att göra Huntington Beach, vi körde runt och försökte hitta till ett bonfire party som hennes vän hade men det verkade vara svårare gjort än sagt. (kan man säga så? ) haha ni fattar vad jag menar ändå.  I alla fall, vi gick runt i stan  oich gissa vem jag träffar??  Karl från Norge, hur fasen händer det egentligen? (vi hade samma kontaktperson i MT.) Helt sjukt var det hur som helst.  haha. Det var en grym kväll.

Igår så åkte vi in till Hollywood. Kollade in hollywood-skylten så klart och sen blev det walk of fame och så vidare. Mycket imponerande. Blev Chill på stranden på eftermiddagen (vi såg delfiner förresten!) och hot tubing på kvällen. Idag så följde jag med till Marina High school vilken var ganska mycket större än min skola. Det gick 3000 studenter där så massa folk och massa konstiga frågor blev det ju så klart.

Åkte direkt till Palm Springs efter skolan och äntligen så har vi hittat solen och värmen. Nu känner jag mig rätt nöjd faktiskt; sol, varmt och ett riktigt nice gym på hotellet, då kan man inte klaga.

Nu nu ska vi ta det lugnt här tills på söndag då vi förmodligen drar vidare i Las vegas:))))

Sverige vi ses om 9 dagar! gahhh

PUSS/ Evelina

Skriver väl ett litet inlägg då

Hej Sverige!:)

Hoppas att ni har det fint där hemma med skolavslutningar och studenter!:) Jag har det i alla fall helt underbart, fick till slut med mig alla grejer från TF och nu har vi road-tripat sen i Måndags. Har sett hela Oregons kust och det är helt sjukt vackert! Har inte varit så jättevarmt dock på grund av att det blåst en hel del men det har inte gjort så mycket. Vi har sett sjölejon och sälar och vattenfall och så havet så klart!  Nu är vi i alla fall i Californien och imorgon ska vi köra igenom San Francisco och förhoppningsvis hitta på nått kul att göra. Lördag räknar vi med att komma till L.A, blir awesome. :) Älskaaaa livee. ( blider får ni se senare för internet dampar.) hehe

PUSS/ EvelinaI hope you had the time of your life

Heey.

Det går i 110 nu kan jag lova. Har haft en helt underbar helg verkligen. Fredagen bestod av hårdträning, springning och gym plus att nu är det äntligen fint väder så det blev väl lite stek också:) igår hade jag verkligen en sjukt bra dag. Packade lite och så och sen åkte jag och hängde med Ellen, Blade, Kristian, Shawn och Dalton.  Vi hade volleyball match och lite vattenkrig på det. Shawn hade lovat mig glass så vi åkte och käka det och sen åt vi middag hos Blade och gjorde en brasa och sånt som man gör i montana:)

Idag har jag spelat golf och packat och städat och tvättat och allt sånt där. Jag kan ju säga att jag är en riktigt optimist i alla fall, trodde att jag låg asbra till med packningen och sa typ " nej men det är lungt det räcker nog med en väska" nu har jag fyra och jag försöker fortfarande pussla ihop så allt får plats.

Det här är min sista natt i Thompson Falls, kan verkligen inte förstå det alls. Jag är så nedrans tidsoptimistisk och tror alltid att det är så himla mycket tid kvar men det är ju liksom inte det och nu panikar jag väl som vanligt.

Imorgon drar vi ut mot kusten och det kommer bli awesome, Oregon står på schemat närmaste dagarna och sen Californien, L.A och slutligen Palm Springs. A w e s o m e. Så detta blir sista inlägget från TF, WHAT?!

Tackochhejleverpastej, jag fixade det!!


22 JUNI SES VI SVERIGE!  Califonia here i come.

PUSS/ Evelina
Nothing to lose but everything to gain

Hej Sverige!!!

Händer så otroligt mycket så jag hinner ju inte med! Sorligt att track är över nu, hade hur roligt som helst! Gick tyvärr inte vidare till state, det är de sex bästa som går vidare i alla event och jag kom 7a i tre event vilket sög lite, men jag hade i alla fall PB's i höjdhopp och 400 m:) Sista veckan gick fort, hade en del plugg i början men sista dagarna vad aschill! Sen åkte vi ju som sagt till Helena, gjorde en hel del shopping och så.

 I måndags hade min familj fixat ett hejdå party för mig vilket var hur gulligt som helst!:) Så nu är det en hel del jag inte kommer se nå mer. Jag har inte riktigt fattat att jag ska lämna allt än dock, men jag kommer väl till insikt snart. Igår gick jag till skolan en sväng och sa hejdå till mina lärare och så och sen sov jag över hos Angie. Vi åkte hem till Jaron som hade en bonfire, chilla där lite sen åkte vi hem och kika film, mys. 

Idag åkte jag och familjen till trout creek och käka middag med carmin och joel och gavin så nu ser jag inte dem heller nå mer... Har börjat packa ikväll också, fick lov att kolla så jag får med mig allt och det ser rätt ljust ut än så länge. Hade aldrig gått om mamma inte hade tagit med sig allt hon gjorde, mitt brädfodral var heelt stuffed. Imorgon ska vi till Missoula och göra sista grejerna och sista shoppingen för vår trip.

På måndag lämnar jag Thompson Falls och börjar resan mot c a l i f o r n i a! Jag är sjukt excited, åker ut till oregon och sen längs hela kusten ner till Palms Springs, kommer bli grymt. Hoppas på lite sol för vädret här är skitdåligt vekligen, och jag vill ju inte komma hem och se ut som att jag varit i blekinge ( nu var jag väl rolig pappa.)

Huuur som helst. Nu kan vi snart börja räkna hårtvättar och kolla när mjölken går ut igen;) och om du inte läste när jag startade min blogg, that didn't make any sense, right? Men det jag menar är att snart är jag hemma!!:))))

PUSS/ EvelinaRSS 2.0