Helena!

Hallå!

Ville bara meddela att jag kommer vara borta hela helgen i Helena, tror inte ens ni vet det mammsen och pappsen. Men i alla fall så är allt awesome och imorgon är det min sista skoldag, kan verkligen inte förstå det!!!

Hörs om några dagar:)

PUSS/ Evelina


omg

Idag liksom slog det mig, bang. Om två veckor kommer jag ligga här i min säng för att sova min sisa natt i Thompson Falls. Det var graduation idag och plötsligt när jag satt där så insåg jag att det här är slutet, graduation är lika med att mitt utbytessår lider mot sitt slut. VA? hallå det är ju helt sjukt. Mitt äventyr är snart över, jag är så kluven. Lycklig som bara den för att fått uppleva detta samtidigt som jag vet hur jobbigt det kommer bli att lämna allt. 

Tack å hej, Och PUSS så klart/ Evelina

lugn och ro? njaaee

Heeeeeeeeeeeeeej!

Massa, massa som är på gång nu kan jag lova och känner att jag måste dela med mig lite till er även om tiden inte riktigt räcker till. Hur som helst, I fredags så kom alla track tjejerna till my place  och så taggade vi för lördagens district med pasta och grejer, väldigt trevlig. Lördagens distric var i Eureka och det var en asfin dag, placerade och gick därmed vidare i 800m, 400m, höjdhopp och så gick vi vidare i 1600 m relay. Perfect! Söndagen blev det lite tidig graduation party för marianh, solning och workout.

Idag var vi till Silverwood som är en nöjespark i Idaho, med kören+band. Vi gjorde ett bra(?) upprädande där och sen åkte vi bergochdalbanor resten av dagen. kanon!

Nu är jag typ i helt panik för att jag fattar hur lite tid det är kvar. Min sista skol dag är nästa fredag, fattar nii???? det gör inte jag. I'm freaking out right now, de är så himla mycket som ska hinnas med! Jag har 6 skoldagar kvar eftersom jag missar denna fredag på grund av Divisionals. Men det löser sig som det alltid gör ska ni se:)
Önska mig lycka till på fredag och lördag för det kommer verkligen behövas! 

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng! ( Som jag tror att jag nog ska smyga ner i resväskan hem)
PUSS PÅ ER / Evelina

I'm gonna miss my favorites!


SOOOOOL

HALLÅÅ

Nu har vi äntligen fått lite fint väder, april var den kallaste i hela montana's historia så ni kan nog förstå att jag är glad nu när jag som är soldyrkare äntligen får lite sol:) Allt är så himla roligt nu skolan, träningarna alla underbara mönniskor. Jag är så glad, herre gud, är en så nedrans lycklig tjej som skriver nu kan jag säga er.  Kan inte säga mer än att det kan inte bli bättre än så här.

PUSS/ Evelina


normal size?Nu så; goood life

HEJ!

Försökte göra inlägg igår men det var nått himlans error så det raderades tre gånger så jag fick lite halvdamp och orkade inte göra det en gång till. Men nu så:)

Det är så sjukt mycket som händer nu men jag gör mitt bästa med att uppdatera er lite här emellan åt:) Förra veckan vad pluggpluggplugg och prov och sen på torsdagen hade vi track meet i plains och det gick toppen!! Äntligen hittat tillbaka till motivationen och är redo att pressa ner tiderna lite till inför district och divisionals. :)))

Hela fredagen spenderades i Missoula på State Music Festival dit vi tog oss med selected chior. Var lite nervöst att bli bedömd inför en jury men vi gjorde bra ifrån oss:) Hade verkligen en kanon dag, hann med lite shopping i mallet också, lycka.

Sen sov jag över i missoula med familjen för jag hade ett till track meet på lördagen. Asroligt som vanligt, åh älskar liksom hela grejen med track, vill inte att det ska vara över. Det var vår sista tävling innan district! gälet. Söndags blev det golf och chill och nu är det ny vecka igen. Konsert imorgon, BBQ onsdag kväll och en hel del annat. Känns att det är slut spurten nu. fy. Självklart ska det blir helt underbat att komma hem, men ändå, det kommer bli så sjukt jobbigt att åka härifrån. Vill inte att mitt äventyr ska vara över riktigt än. Bara 4 veckor kvar i TF, 6 veckor kvar i usa eftersom två sista veckorna blir roadtrip till californinen.  gaaah!!!! 

Hoppas nu i alla fall att ni mår bra där hemma, jag tänker på er och saknar er så klart.
PUSS/ Evelina


Primaballerina

Hej hej hej :)

Mår prima. Har haft en väldigt skön dag då jag tillät mig själv att för en gång skull ha en helt träningsfri dag. Hade lite pepptalk med min mamma på skype i morse och efter det så känns allt toppen. Åkte och slog lite på rangen med Tina och madi och jag blev så jäklans taggad för att spela golf nu, i sommar blir det att spela mycket får jag hoppas:) En av mina lärare var där och hade ett seriöst snack med mig om att det fortfarande går att byta sport när han såg mig slå, och nu är jag sjukt sugen, jag vill göra både och!:) Men jag tror nog att jag måste hålla mig till friidrotten ändå. Vi hade förresten tävling i torsdags och igår. Igår var asrolig, massa skolor där och mycket folk och det gick väl helt okej för mig tycker jag:)

Ikväll så gjorde min familj en bonfire, för jag hade berättat att vi firar valborg. Så då gjorde dem en brasa för min skull och så grillade vi korv och gjorde smores. Hur gulligt är inte det av dem? Dem är ju för söta. Nu ska jag väl pallra mig till sängs.

Jag saknar er ska ni veta.

PUSS/ Evelina


me and my relay Girls:)

mumma!


( btw, 7 veckor och 2 dagar=51 dagar)

RSS 2.0