sommarlov, nedräkningen har börjat

hejhejhej.
 Börjar bli sjuk vilket inte känns så himla roligt... ont i halsen och skit. Körde just lite bil med far, det gick finfint tycker jag! Imorgon ska jag till mammsen så jag måste packa nu. Det kan nog vara det tråkigaste som finns. Gillar verkligen inte när jag ska flytta, det gör mig riktigt lättirriterad. Men nog om massa tråkigt nu. Jag tänker istället fortsätta att längta efter sommarlovet! 7, dagar, 7 Fu**ing dagar, fattar ni!   yes, slänger upp en sommarbild:) 




hardworkwork

haj.
Nu är jag äntligen hemma igen i kära bengtshen. Har har haft en kanon helg! I går var jag som sagt hos Ljung och firade henne tillsammans med massa härliga girls. Hon hade fixat jättefint ute och gjort riktigt god mat, hur mycket som helst! Galet gött! Efterrätt med jordgubbar och kladdkaka och massa smaskigt, mmm! Väldigt trevligt Johanna! :) Hängde med till c.t en snabbis innan jag, lovis och marre tog och drog oss hemåt. Lite tyngre var det att jag skulle upp och jobba idag klockan åtta, men det får man ta, moneymoney.

thooo


checka in smartsons tävling!

hello. Helgen började fint igår med lite mys med tjejerna Linnea och Maja. Pizza och mysskäll innan jag tog bussen hem till bengan tillsammans med Rikard. Blev en riktigt lång och skön sovmorgon:) Ska väl fixa lite här hemma, duscha och göra mig i ordning. Ikväll hoppas jag på fint väder eftersom vi ska hem till en väldigt söt tös, Johanna, som fyllt år:) det blir grymt!

Vill passa på att tipsa om en fototävling också där du kan vinna en Canon EOS 550D! Det är lite i sista sekunden men tveka inte att anmäla dig om du gillar att fotografera!:)  http://www.smartson.se/testpilot-550D.html 

Ha en fiiin dag, det ska jag ha:)


weiii, 8 skoldagar kvar till sommarlov!!! :D


she's only happy in the sun..

Sitter just nu i en svettig datasal och våran grupp försöker utan resultat att skriva lite naturkunskap...
Längtar som en tok till sommarlovet! Nej nu lyser solen så nu blir det att gå ut och steka lite istället:) 

hejhopp


It takes two to whisper quietly

hejhejhej.
Idag har jag egentligen sovmorgon men ändå sitter jag uppe, och hur kommer det sig? jo, för idag råkade jag vara väldigt gullig och gå upp för att göra frulle till min kärlek. mm, fast jag var rätt hungrig själv också, älskar verkligen frukost, det är den bästa maten på hela dagen! :) Mummmma!

Nu har jag fixat personbevisen som man behövde ha för att söka visum också. Börjar liksom bli lite orolig nu vart jag kommer få placering och allt sånt, jag förbereder mig på det värsta så kan jag bara bli positivt överraskad:) Fattar inte hur kort tid det faktiskt är kvar, typ 2½ månad? eller okej, typ 3 kanske, vet ju inte eftersom jag inte fått avresedatum. Jag blir tokig snart... gaah.

Nu måste jag skynda mig till busssen!

pussochhej




heey

Idag hade jag som väntat en grymt skön dag! Hade bara två lektioner. Började med kemi i morse som faktiskt var ganska roligt för en gångs skull, kokade sega råttor och grejer. På svenskan skulle vi spela upp vår teater så det var ju rätt chill :) Efter skolan blev det väl lite stek och sedan ner på stan och träffa Rikard. Blev lite shopping för hans del, stiligt. 

Hann också med en snabbis hem till R för att käka lite innan jag skulle jobba. Så nu är jag äntligten hemma igen och ska väl börja packa inför imogron. Vi ska leva friluftsliv med klassen, gå till nybo, lyssna på fåglar och undersöka växter. haha, låter väl roligt?

Nej nu lär jag väl börja fixa lite..

thoooo


du...

...Jag är den lyckligaste tjejen på jorden !   :)


jobbajobbajobba..

Idag har jag jobbat mellan 10 och 15. Kändes lite tungt imorse att behöva vara inne när solen sken men pengarna rullar ju in så, det känns rätt okej ändå:) Kikade lite fotbollsmatch efter jobbet, gött med vinst till slättas killar.
Nu blir det lite grill om bara regnet kunde ge sig någon gång:)


Myyyskväll!

Nu är jag nyduschad och sitter och väntar på att min kära pojkvän ska komma hit. Ikväll ska vi ut och käka och sen kika lite bio! Prince of persia blir det! Måste ju fira 2½ års dagen lite, även om det är några dagar i efterskott. Det kommer nog bli en görmysig kväll hoppas jag!:) 




njuter

Regnet bara öser ner ute nu, och jag älskar det!  Antingen gassande sol eller spöregn, då jag nöjd!:) Hade tänkt att springa ikväll men känner mig inte helt frisk och nu när det ändå är sånt mysväder så kan jag lika gärna krypa upp i soffan och kika film istället. Hade nationella i franska idag, skriva. Inte det roligaste kanske men riktigt skönt att det är avklarat! nej, nu blir det mys:)


...

Ibland sköljer allt bara över en. Hur blir det egentligen med allt? Här hemma och i USA. Känns så jobbigt emellanåt, men allt kommer lösa sig vill jag intala mig själv. Det blir bra.


heeelt okej väder!

Det är så himlans fint väder nu, har setat ute sen jag kom hem, blir ju alldeles lycklig! :)  Jag hade börjat slappna av asmycket i skolan nyss och tänkte att det är ju liksom ingenting kvar nästan, men optimist som jag är har jag alltid råkat glömt bort lite av det man måsta göra. Kom tex. på att jag har typ tre labbrapporter som måste skrivas vilket inte dikekt är så roligt...menmen bara att sätta igång. :)
Ingenting nyss på USA fronten heller direkt, eller jo. Dem ringde och sa att jag fick lov att skicka in ett papper på mitt TB-test och något sånt papper har jag då inte ens fått! Men vi skulle fixa det imorgon. Det betyder ju kanske att det är en skola som behöver kompletteringar! Hoppas jag får placeringen någon gång snart! jag längtar, jag vill veta nu!! :)))


Stockholm!

Idag har jag varit i huvudstaden för möte med organisationen jag ska åka med! Tog tåget ner i morse halv åtta för att hinna med ett engelska test som vi skulle göra. Det gick fint! Vi käkade sen supergod sallad på ett cafe i närheten, riktigt härligt var det med lite sol nu efter en veckas skitväder. Halv två var vi tillbaka inne igen och fick massor av information ring resan, allt från första dagarna i New york till hemresan. Känns som att jag inte riktigt har förstått ännu att jag faktiskt kommer åka, känns liksom som att dem snackar om någon annans resa, men icke, det är faktisk jag som ska åka trots allt!:)

Spelade min sista innebandymatch på väldigt länge igår också! Lite sorgligt var det faktiskt, men det var en otroligt roligt match! väldans skönt att vi vann med 3-0. Laget, ni är så himla gulliga, -eweeweewe!  tack, ni gav mig en grym avslutning! :)


Jag måste vara galen


Vad har jag gett mig in på? kan ni förstå det? Jag visste ju redan innan att jag var lite smågalen men det här? Det förstår jag inte själv. Jag ska åka till andra sidan atlanten, bo hos en för mig helt främmande familj, gå till en skola där jag inte känner en kotte och dessutom inte kunna prata mitt eget språk. Jag lämnar allt här hemma ett år för att uppleva en ny kultur, träffa nya människor och ha riktigt roligt.  Galet! För er som inte hajat det än så ska jag åka till USA som utbytesstudent. Många undrar varför jag gör detta, Det har länge varit något jag drömt om att göra och nu när jag har chansen kan jag bara inte missa den. Det blir förhoppningsvis ett år jag sent kommer att glömma! Genom denna blogg kommer du, min familj, vänner och andra som är nyfikna på vad jag har för mig där borta kunna följa mig under mitt år! Om cirka tre månader lyfter jag, det här känns helt galet!

RSS 2.0