Lovely lake Hayes

God morgon people! 
 
Tänkte dela med mig av några bilder från en favorit promenad som jag tog här om dagen ( om ni nu råkar befinna er i trakterna så att säga, gå den!)  Lake hayes är så sjukt vacker!! 
 
 

Heliworks shotover moonlight marathon!

Hej!
 
Dagarna rullar på, dem går så mycket fortare när man jobbar! Började mitt jobb som livvakt i måndags! Hittills har det varit toppen, har gjort mina shadow shift i veckan så idag ska jag göra mitt första riktigta pass. Härlig crew och fin anläggning, känns jättekul! 
 
Annat än att jobba har jag hållt mig rätt aktiv. Förra helgen sprang jag heliworks shotover moonlight marathon, 10 K. Vilket infall, mitt första trail lopp! När det visade sig att de första 5 kilometrarna var uppför ett berg så kändes det lite hopplöst och energilöst i benen, men tur att viljan kommer fram ibland! En fantastisk utsikt och en kuperad, spännande bana hjälpe alla gånger och jag tog mig i mål trött men glad. 
 
På eftermiddagen åkte vi till Onsen Hot pools Queenstown, ah kunde inte ha varit skönare! Detta är ett coolt ställe att ta sig ett bad på. Man hyr sin egen privata tunna och kan öppna upp taket och bara njuta av utsikten! Vi har bara varit där när det varit mörkt förrut, vilket inte heller är helt fel med världens snyggaste stjärnhimmel att kika på. Det var i alla fall perfekt efter loppet!
 
Nästa utmaning inom löpning blir "The Mule"19 mars, lerigt, blött och troligen sjukt jobbigt! Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning! 
 
Nu blir det några ihärdiga dagar med jobb, bring the cash back in!
 
Kram / E
 
 
 
 

Några bilder från Road trip!

wai-o-tapu
tongariro crossing 
tongariro crossing 
mt. cook och lake pukaki 
födelsedags frulle! 
 
 
 
 
 

Inlägg nummer två!

Hej på er!
 
Drar iväg ett inlägg från Queenstown som vi nu befinner oss i. Gjorde en veckas road trip ner hit och hann se en hel del på vägen. Stannade hos vår vän Shura och hennes pojkvän Jesse i Ohakune i ett par dagar och vandrade Tongariro Crossing, detta är absolut ett måste om man reser på norra ön! Denna dagsvandring anses vara en av nya Zeelands bästa, och jag kan bara hålla med, den är grym! 
Därifrån tog vi oss direkt ner till Wellington en natt innan vi tog färjan till Sydön och picton. Körde ner till Christchurs och hälsade på Matts bror och sen åkte vi till Lake Takapo för att fira min födelsedag.
 
Dagen efter åkte vi resten av biten till Queenstown, och nu har vi varit här i över 2 veckor. Det har varit ett riktigt mission att hitta boende här, det finns knappt en enkel bunk bed i delad solval över, så har vi mestadels bott i vårt tält, helt okey till en början men efter ett tag försvinner liksom charmen. Matt började jobba i princip direkt och jag har ägnat mig åt att gå på husvisningar och använt X antal timmar av Mc'donalds gratis Wifi (tack donken) för att söka jobb. Kändes rätt hopplös ett tag efter att ha sökt massor (!) med jobb, gått på flera intervjuer och blivit nekad flera tjänster. Kul, hemlös, arbetslös och tält i regnväder. Men det var nog tur att det blev som det blev just då, för några dagar senare så har vi hittat både superbra boende och jag har fått två spännande jobb! Ett på flygplatsen och ett på Queenstown even centre, I'm so happy! 
 
Just nu bor vi hos Matts jobbarkompis tills vi får flytta in i huset den 4 mars! Är helt underbart att slippa tältet ett tag nu, man glömmer hur lyxigt det är att sova i en riktig säng! Imorgon ska jag springa ett 10 K lopp vid Moke Lake, är lite nervös faktiskt, det var längesen nu som jag sprang milen, ska bli kul! 
 
Hejdå och kram och puss. 
 
/ Evelina 
 
bilder från Tauranga! 
mt maunganui 
fiske på stranden! 
kossor på farmen! 
walk at the mount. 
snapper!!! 
 
 
 

RSS 2.0