Adventure time

Hej! 
Vi lämnade alltså auckland i fredags och hade världens flyt med att hitta skjuts till  whangarei. Vi gick in på en bensinmack och tjejen som jobbade där bodde i whangarei och skulle köra dit 1,5 h senare, score, vad är oddsen? Gratis skjuts, tacktack. Mötte upp Jamie som vi couch surfar hos och han berättade att vi skulle iväg på en trip över helgen, så ja vi hängde på. Vi kom fram till cabel bay sent och vaknade morgonen efter med världens finaste view över havet. 
 
Helgen innefattade strandhäng, en food and vine festival i mangonui och ett besök till ett jättehäftigt self contained community och "The earth house" (sök och läs på Facebook, superintressant! )  vi fick också ett väldigt trevligt samtal från ett franskt par som behövde crew på deras båt till Fiji, weieieieiehihii. Snacka om att att det var två tjejer som blev glada. Vi möttes upp i måndags, snackade och kollade på båten, allt känns toppen och den 15e april seglar vi mot Fiji!!! Kan knappt förstå det! 
 
Nu har vi några dagar över och troligen blir det wwoofing och kanske en hike innan vi ska mötas upp i opua. 
 
Ska försöka lägga upp lite bilder de närmaste dagarna! 
 
Puss och kram :)) 
 
Leta båt och sätta upp notiser 
Taco night 
Åkte till en beach i auckland 
På torsdagen fick vi vara med på ett rum race med ponsonby sailing club, tyvärr inte så bra vind men fin regnbåge var de i alla fall:)
Öl, Rom och jordnötter 
Chilling i väntan på skjuts till whangarei 
Promenad cabel bay
Pumpasoppa!!!
Såå gott!! 
Stannade här flere timmar och bara va och blev serverade supergod mat! 
 
:)))
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0