Hej och hallå

Kan inte förstå att det redan varit lucia och snart jul! Här är julkänslorna inte riktigt de samma som hemma, men på något sätt gillar jag kombon sommar och jul, kul med något annat för omväxlings skull:) 

Hur som helst, i måndags stack vi ut på riktig Bush-Walk på en led som heter Corpland track. Vi hade tur att den var öppen, den hade varit stängd på grund av regn och eftersom det regnar 10-14 meter om året här så blir det rätt mycket vatten när det väl regnar. Det hela började med att vi fick vada genom en flod och Efter 7 h i dyngblöta kängor kom vi fram till stugan där bästa delen av hiken väntade, hot pools, ashäftigta varma källor/pölar som vi badade i. Trökigt väder men roliga dagar. 
Resten av veckan har innefattat en hel del resande, vi har tagit oss ända från westland till waitomo vilket är ca 33 timmars restid.

Just nu är vi i waitomo och här finns; ingenting, förutom några sjukt coola grottor. Idag har vi därför black water raftat i waitomo caves, så himla häftigt. Vi fick varsin gummiring som vi hade där nere till att glida och hoppa ner för vattenfall med. En höjdpunkt var att se ett helt valv med lysmaskar ovanför sig. Detta låter ju mest skumt när jag förklarar men de var i alla fall en riktigt rolig upplevelse. 
 
Bra vecka, rolig hike, skön löpning och god mat. Veckans minus får bli de sjukt långa bussresorna och sydöns sandflies; svenska myggor kan slänga sig i väggen. 

Blöta fötter

Stannade vid "Pancake rocks" på väg till Nelson 
Sånna här kan man köpa här:)

Halva outfiten på inför rafting och har tyvärr inga andra bilder från när vi var sjukt snygga i hjälm och grejer...
Glassfika, NZ kan sina glasssmaker kan jag lova!

Ha det!:)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0