Tisdag!

Heej alla!:)

Jag hoppas att ni har det bra i Sverige!:) Nu har jag varit här i tre dagar, och som väntat kom jag till insikt när jag kom hit. Jag ska bo här, i nästan t i o  M å n a d e r. Det är liksom världens minsta håla. Först stod jag inte ut med tanken och första dagen i skolan kändes det som att jag skulle bryta ihop när som helst. Jag hade liksom inte ens gett det en dag, jag ville hem, Nu. Jag saknar redan alla där hemma. Men så intalade jag mig själv att det kommer bli bättre. och ja, dagen idag var faktiskt lite bättre.

Classerna är jätteroliga och jag gillar verkligen lärarna. Körclassen är nog bland de roligaste faktiskt, och idag fick vi såna kappor som vi ska ha på konserter å sånt, hah rätt ballt, hoppas det blir roligt. Jag gjorde ett hälsotest idag också, för att få idrott här. Det är bara så omständigt här i staterna, man måste verkligen ha bevis på allt!
I kväll var vi iaf till en stad här i närheten och kollade på mitt volleybolllags match. Det är en sån sjuk stämning på dessa matcher, helt otroligt! Ser fram emot min första match, det kommer bli så roligt!! måste bara träna 10 gånger först... 

Är så otroligt trött, och allt är så nytt och massa nya människor, det bidrar nog till min känslighet för tillfället, men jag ska inte ge upp, det här kommer bli bra:)
Får inte glömma att säga att familjen Wheeler är helt fantastisk!!!:) 

Massor med kramar från EvelinaaaaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0