packaa?

Hej kära blogg.
 
Jag mår prima, hoppas att ni också mår bra:) idag började mamma snacka om att jag borde packa, det kom typ som en chock, nejdå, men jag har verkligen inte tänkt på att jag borde göra det snart, jag borde ju vara i full gång känns det som. Men jag chillar, varför är jag inte mer nervös? Jag tror att jag är så lugn eftersom jag inte vet vart jag ska än och så, och då känns det så långt bort på nå vis. Fakum är att det skulle kunna vara typ en månad kvar bara, fyra vekor, ingenting! Stört. Aa, jag lär väll sätta igång och göra en lista, men hur ska man packa? svårt svårt, inte för lite, inte för mycket. Förslag mottages gärna;)

´Jag älskar förresten vädret som vi har nu! helt underbart:) Igår slog jag lite på rangen med jullan och mr. Roddar, Sen åkte vi och bada på roxnäs, spela lite fotboll och grejer! Mysdag. Nu är jag hos pappa och ska bara slappa. Hade förresten en toppenhelg med Rikard i Stockholm, riktigt mysigt var det:)

Nu ska det grillars hamburgare, göttt.tack älskling:) <3


Kommentarer
Postat av: Felicia

Åh tack detsamma!! :) Jag åker den 24 augusti med explorius, själv då? :) Haha ojdå då lär jag vara väääldigt tidig, men det är då jag kan få skjuts haha...

2010-07-13 @ 21:31:46
URL: http://feliciabs.blogg.se/
Postat av: felicia

Jaha vad kul!! Hoppas du åker den 24 som jag! :D Okej, jag förstår det.. men du får säkert världens toppenfamilj! Gjorde du något regions/delstatsval? :) Jaa precis, Michigan! Egentligen hoppades jag väl på något liiite varmare ställe men familjen är toppen verkligen så jag är nöjd! :)

2010-07-13 @ 22:34:45
URL: http://feliciabs.blogg.se/
Postat av: felicia

Ja precis, det tror jag också! :) Jaha okej, men vart skulle du helst vilja hamna då? Vilken del av USA :D Jag gjorde inget val heller för jag skickade in för sent, fick placeringen i mars, så det var väl ganska tidigt..

2010-07-14 @ 00:03:24
URL: http://feliciabs.blogg.se/
Postat av: kristin

sv: åh tack så mycket! :) ja känns riktigt overkligt att jag åker på lördag! hoppas då att du får datum snart o allt sånt, och riktigt lycka till till dig också! Ha ett grymt år!

2010-07-14 @ 00:54:44
URL: http://kristinfe.blogg.se/
Postat av: Malin

hej :)

jag åker också med explorius :P vill ha familj NU! BTW ska vi länka? ^^

2010-07-14 @ 16:47:56
URL: http://malinhenrikzon.blogg.se/
Postat av: felicia

Ja men precis, lite kul med förändring! :) Ja, det är skönt på det sättet att man kan prata med familjen ganska mycket innan man kommer.. Det är Mary Pat och Jeffrey som är i 45års åldern sen har dom en dotter som är 14.. Så det är en rätt liten familj men det blir nog bra! Ja, jag länkar din nu också :D

2010-07-15 @ 03:39:27
URL: http://feliciabs.blogg.se/
Postat av: Malin

hahha jag har länkat dig nu ;)

2010-07-15 @ 16:03:09
URL: http://malinhenrikzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0