Väskan å sånt

Haallo hallo.

Idag var det soooool, tack så mycket för det:D Idag ringde min far till Explorius, fråga lite hur det låg till med placering och så, men dem visste så klart inget.. tråkigt. Men dem sa iaf att skolorna har öppnat igen nu så om det hänger på skolan så kanske det fixas nu. Hoppas hoppas att det blir klart snart! Det som är sjukt är att jag skulle kunna åka nästa vecka, det är ju helt ofattbart! Jag längtar som en galning! :)

Väskan som jag köpte hoppas jag räcker, vekligen. 120 liter en samsonite, det borde väl räcka? man får ju bara ha 23 kg med sig så om man har större väska kommer man ju ändå inte kunna packa fullt. Den vägde bara typ 3 kg så det var toppen:) Man kanske skulle ha haft en som var hård, men jag tänkte att då blir den ju tyngre = Färre kg över till alla grejer. Aja, hoppas att den blir bra!

G e  M i g  M i n  P l a c e r i n g  N u  T a c k !!!





Sex veckor!

Äntligen hemma! Visst det har varit mysigt men:

Torsdag, åkte bil hela dagen - 30 grader, sol
Fredag - Spöregn
Lördag- Spöregn
Söndag- Pissigt Spöregn
Måndag, också åka bil hela dagen - Fint och sol

jajeman, Tror nästan att det är någon jäkel där uppe som driver med mig...
Krockade med ett rådjur på vägen dit också, inte bra.Tur att vi hade stor bil, men det var ändå lite läskig smäll. 13 timmar tog resan idag, sinnes, var dock inte bara bilresa hela tiden men ändå, jobbigt. Trots regnet har jag haft bra dagar.

Jag förstår inte vart min tid tar vägen, jag har inte hunnit någonting denna sommar. Jobbat kanske. Men det var så mycket som skulle hinnas med och nu är det vecka 30, sex veckor har gått av sommarlovet. Och nu är det närmare till min avresa än det var till skolavslutningen nyss. Jag fattar inte hur det går ihop. Med denna insikt har även nervositeten blivit galet stor och jag är nästan besatt av att kolla mailen varje kvart. Min mobilsurf blir nog inte så billig denna månad... Just nu är det så mycket som ska få plats att tänkas i mitt huvud. Jag blir tokig. Jag köpte förresten lite presenter till min ännu okända värdfamilj, Ljusluktor från orrefors. Hoppas dem gillar det... det var inte min stil direkt men de var fina ändå:)


Nu måste jag sova, det borde jag gjort för längesen
Godnatt å sovgott:)




Det är ju sånt här väder jag vill ha! Ge min lite sol för tusan, jag får d-vitamin brist!


Fredag

hejhejhejbloggen.

Nu är jag på Öland! Blev en lite strulig resa hit kan man väl säga, men som tur var har det gått bra och ingen värre skada är skedd så. Kanske berättar om det senare. På vägen hit var vi också till ett jättehäftigt glassställe, smultron stället hette det, i söderköping. Sjuka glassar man kunde köpa där! Det var liksom som en restaurang men man fick en meny med glass istället för mat, såå gott. Nu är vi i alla fall här och idag har det spöregnat hela dagen, det suger lite men vi har åkt bil och kikat runt på ön så det har varit rätt mysigt ändå. Vi har bland annat varit i trollskogen och gått:)  Förövrigt saknar jag min pojvän en hel del och så kollar jag mobilen typ tre gånger i kvarten för att kolla om jag fått något nytt mail från explorius, men blir lika besviken varje gång. Kom igen nu, skicka det där mailet jag väntar på någon gång!:)

jjaaja. hoppas på bättre väder under resterande dagar!:)
Ha det bra så länge!:)



mm, gudomlig glass det var!:)

Ölaaand!

hejhejhej.
Nu åker jag till öland! eller ja, vi åker till norrköping ikväll och sover en natt på hotell och sen åker vi resten imorgon!:) Hoppas att det kommer bli mysigt! Dålig uppdatering lär det ju bli. Jag har iaf köpt en väska nu! helnöjd! kan berätta mer när jag kommit hem!
Ha det gött!:)

Pussåkram

Måndag

Idag var jag ner till stan och fixa nytt ID. Kollade runt lite på väska också som jag måste köpa, vet inte hur stor bara? hur stor behöver man? Ni andra som ska åka/har åkt hur stor väska har ni?:)  Var in på telia också och kollade över hur jag ska göra med telefonen, och så hämtade jag ut min sista twinrix spruta, måste ta den snart:)

Nu blir det sängen för min del, trött som tusan! gonatt


trött slut sliten

Hej kära ni.

Har precis kommit hem ifrån R. Vi hann träffas typ 7 timmar i natt/morse efter att jag jobbat och nu är han på väg till gotland, i två veckor. Hade verkligen velat följa med, men kände att jag ville vara hemma och ta det lugnt, träffa familjen. Jag vet ju inte när jag åker heller, skulle vara drygt om det blev stressigt. Ska i alla fall åka med familjen till Öland några dagar, jättemysigt hoppas jag:) Då kan man iaf åka bil hem om jag mot förmodan skulle få åka i början av augusti. Ska jobba idag med, 15-24.30, känner mig lite sliten men pengar blir det i alla fall!

Inget nytt om USA, har bara funderat på lite grejer som jag måste fixa.
•ID-kort
•Göra en Powerpoint om sweeeden
•Adapter till alla sladdar, det måste man väl ha?
•köp fodral till golfklubborna om dem ska med.
• presenter till familjen, men det får väl vänta tills jag vet vilka de är:)
Tänkte kanske också försöka få lite mer "USA-känsla" på bloggen, vi får se när det hinns med.


Vart kommer jag att bo tro? :)

A drop in the ocean

thooo :)

Har haft två suermysiga dagar här på landet nu:) Igår var lovis här och stekte med mig och idag åkte jag in till svärdsjö för att träffa Jullis, nea, lolli och mamma Roddar, Super. ÄLska vädret, helt underbart!! jag blir så lycklig:) hii. Hoppas det blir lika bra imorgon också!!

Kom på att mitt ID kort kommer gå ut när jag är i usa så jag måste kanske  skaffa ett nytt snart! Köpte förresten en superbra och liten håddisk när jag var i stockholm som jag tänkte ta med mig till USa. Min förra var så stor så nu blir det lite smidigare liksom:)



söt tycker jag:)



packaa?

Hej kära blogg.
 
Jag mår prima, hoppas att ni också mår bra:) idag började mamma snacka om att jag borde packa, det kom typ som en chock, nejdå, men jag har verkligen inte tänkt på att jag borde göra det snart, jag borde ju vara i full gång känns det som. Men jag chillar, varför är jag inte mer nervös? Jag tror att jag är så lugn eftersom jag inte vet vart jag ska än och så, och då känns det så långt bort på nå vis. Fakum är att det skulle kunna vara typ en månad kvar bara, fyra vekor, ingenting! Stört. Aa, jag lär väll sätta igång och göra en lista, men hur ska man packa? svårt svårt, inte för lite, inte för mycket. Förslag mottages gärna;)

´Jag älskar förresten vädret som vi har nu! helt underbart:) Igår slog jag lite på rangen med jullan och mr. Roddar, Sen åkte vi och bada på roxnäs, spela lite fotboll och grejer! Mysdag. Nu är jag hos pappa och ska bara slappa. Hade förresten en toppenhelg med Rikard i Stockholm, riktigt mysigt var det:)

Nu ska det grillars hamburgare, göttt.







tack älskling:) <3


jajaja

hejochhå!

Idag fick jag hem mitt pass med mitt visum! så nedrans bra! Nu är det klart, allt är fixat nu. Det enda som jag måste göra nu är att förstå att jag verkligen kommer att åka. Jag kommer inom en snar framtid åka till arlanda,  grina som ett as när jag måste kramas hejdå med alla som jag kommer sakna såå mycket. Det här är galet för om max 8 veckor åker jag, det är ju helt otroligt...

men snälla, säg vart jag kommer?

fick precis mail, dem håller på att leta familj och skola och det kan vara nästa klart men man vet inte riktigt och blabla.. GAh jag vill veta nu! börjar bli riktigt  nervös nu faktiskt! Det är max 8 veckor och 5 dagar till avresa. Och jag hoppas ju på att få åka tidigare. Blir snart g a l e n!


Goood!

Halloo.
Nu är jag så sjuktligt trött! Sov tre timmar innan jag åkte i natt och typ en halvtimme på tåget bara så nu är jag rätt slut. Allt gick i alla fall utmärkt, över förväntan! Tåget kom i tid tack och lov och jag hittade rätt buss direkt. Så klockan 7 var jag framme vid ambassaden. Först i kö, jag som trodde att det skulle vara massor där redan. Det var jag och en annan tjej som kom samtidigt. Dem öppnade 8 så vi satt å snacka om massor innan vi fick komma in. Det var typ inte så strikt som dem sa från början, det var typ som en vanlig tull där dem tog hand om mobiler och sånt tills man var klar inne på själva ambassaden. När man kom in så lämnade man in sina papper till nån kille i en lucka. Så frågade han om det inte saknades ett papper, så jag fick ju panik. Jag hade betalat 75 kornor för lite på avgiften för det var nya regler. Jag hade ju inget kort med mig, men så kollade jag i fickan och så låg det en hundring där som jag hade glömt. Galet tur jag hade där, så jag kunde betala det som fattades:)
Efter typ 5 minuter så ropade dem upp mitt namn och så fick jag gå fram till en lucka för en intervju som tog 3 min. Så himla enkelt var det. Jag trodde ju att det skulle ta flera timmar men det tog en halvtimme inne och en timmes väntan utanför. så det lönar sig att vara i tid. Kön efter mig var typ 50 meter lång så jag tyckte lite synd om de sista i kön..

Efter det åkte jag in till centralen igen och sen pendeln till huddinge för att träffa O&L + F&G :) senare blev det lunch i kungsträdgården. Imorgon Kommer R, möter honom på Centralen kring 14 sen ska vi checka in på hotellet och sen drar vi till gröna lund:)

hörs. :)


VISUM!

Hejhej!
I natt åker jag till stockhom! eller ja, halv fyra, så morgon för vissa kanske. Lite nervös faktiskt, tåget får liksom inte bli sent och jag måste hitta rätt och allt så vi får väl se, hoppas att det går bra:) Jag slår vad om att det är något jag missat, det skulle vara så typiskt mig. Aja, det lär visa sig! Idag har jag jobbat som jag gjort mycket nu på senaste tiden. Efter jobbet åkte jag hem och bytte om och åkte sen till kålgårn för att ta ett dopp med jullan. Det underbara vädret som varit hela dagen försvann helt plötsligt och vi sket i att bada. Fail, men kul att se J i alla fall. Nu måste jag verkligen sätta igång att packa, har liksom inte tänkt på att det är i natt jag åker, det känns lite skummt. jaja. Tidsoptimist som man är är det nog bäst att sätta igång nu. lägger upp några bilder från helgen i bengtsheden ändå:)








haha, mysigt har det varit!:)

kram och önska mig lycka till imorgon!!

RSS 2.0