Jaha var man 18 då

Hej Sverige!:)

Jaha då har man varit 18 i två dagar, stort! Men som sagt så dröjer det ett tag innan jag får känna på hur det är att vara 18 på riktigt liksom... typiskt. Men hur som helst så hade jag enn toppebra 18-års dag!:) Alla är verkligen så himla underbara.
Kom till skolan och då hade Ellen och Cate dekorerat mitt skåp jättefint, och så fick jag lite presenter. Hur gulligt som helst. På lunchen kom Nancy och Karl och käkade lunch med oss. Dem tog med pizza och cupcakes och ballonger och presenter och jag hade en kanonbra lunch:)

Efter skolan hade vi träning som vanligt, eller ja träning och träning... Det var typ prata-ut-om-alla-känslor-snack, verkligen som taget ur en amerikansk film och slutet blev så klart lyckligt med gruppkram och alla grät och bad om ursäkt och bad om att få bli förlåtna och hejåhå. Intressant träning. Efteråt så hade jag bakat cupcakes till laget med jelly beans på för det är så himla gott:) mmummmaa.  Ellen hängde med mig hem sen och så tog vi en hot tub och sen käka Tacos och Glass tårta. Tårtan hade Carmin gjort, hur snällt som helst, och den var gudomlig!!

Öppnade lite presenter och så och sen åkte vi inte och kolla på killanas Match. När jag kom dit satt Mr. Nygaard och hans familja och käka glass från Little Bear och så sa han " we didn't buy one for you" and I was like "haha okey" but then he said " Just kidding it's in the freezer, and it's big enough to share too" Och där i frysen står den största glassgrejen man kan köpa. Det är liksom glass som man har i precis vad man vill i, så det var med oreos och chocolate fugde. Allstå fattar ni hur gulligt, min anatomi lärare liksom! Hur snälla är inte människor här då? :)

Efter matchen åkte vi till en restaurang och där var familjen Beckman+Padden och jag fick ett superfint kort och pengar för gambling eftersom det är det enda jag kan göra här liksom, haha. Så Gambling blev det, men tyvärr inga storvinster...
Alla är verkligen bara så himla gulliga:) Hade en grym 18 års dag trots allt:) Och tack för alla gratulationer som jag fått från Sverige också:)

Igår hade vi hemma-match mot Big Fork och vet ni, vi VANN!! Äntligen, vi spelade så himla bra allihopa! Och jag tror att jag gjorde mitt livs hittills bästa basket match!! :) Hur roligt som helst, vilken känsla! Satt 6 av 7 freethrows och är inte säker men tror att det blev 13 poäng sammanlagt, vet inte vad som hände riktigt, men bra gick det:) Idag har jag skypeat lite, spelat wii, tränat och lite sånt kul.

Hoppas att ni mår bra mina vänner, saknar er massor. Men vet ni, det är faktiskt inte så längt kvar tills jag är hemma igen, galet vad tiden går.

Ha det så bra! PUSS/ Evelina





love u


Fredag 21 Januari 2011

Hej Sverige!:)

Idag är vi lediga från skolan, väldigt skönt. Vaknade vid halv nio och bestämmde mig för att gå upp å träna en timme innan frukost. Älskar att morgon träna. Så nu har jag duschat och käkat frulle och ska väl ta och sätta mig med matten ett tag. Har basketträning 14.30-16.30 och ikväll ska jag nog kolla på wrestling.
Igår hade vi match mot Troy och äntligen blev det lite vinst! Sjukt intense match som avgjordes på en three pointer med en sekund kvar! viktigt!

Igår var det mid-term i skolan vilket betyder att second semester börjar på måndag. Då kan vi byta klasser och så men jag tror att den enda jag kommer ändra är service lerning mot guitar istället, ser jag fram emot! Imorgon så har vi en dubbelmöte i Eureka med basketen, hoppas vi kan vinna då också:) Nu är det drygt 3 veckor innan vanliga basketsäsongen är över, är inte det helt knas? Känns som att vi nyss började!

En annan sak som är lite konstig är att det bara är 7 dagar kvar tills jag fyller 18. GAAH. Det som är rätt värdelöst är ju att jag inte kan utnyttja det på något vis eftersom jag råkar befinna mig i USA... menmen, smällar man får ta. Längtar tills i sommar:)

Annars är det väl inget nytt direkt tror jag, det är väl bra med mig och mitt knä känns mycket bättre tack och lov:)

Ha Det så bra där hemma, Saknar er.
PUSSSS/ Evelina


Innebandy abstinens. Saknar er lagä!:)

Fem månader, 20 veckor, väldigt många dagar

Hej Sverige!

Ja då har det gått en halvlek av min tid här borta på andra sidan atlanten! :) Känner mig rätt grym för att jag fixar detta måste jag få säga! Nu börjar ju på något vis nedräkningen till hemresan. Men det ska hinnas med en hel del innan dess:)

Idag hade vi match igen, i mission, och förlorade tyvärr... och jag skadade mitt knä så nu kanske jag inte kan åka bräda imorgon... Hoppas bara att det blir bättre snart så jag kan träna! Men det är nog ingen fara:)

hoppas nni mår bra där hemma, saknar er! :)

PUSSSSSSS / Evelina

Söndag 9 Januari 2011

HejHejHej hemskt mycket hej:)

Nu sitter jag i min säng och ska sova! Eftersom Spotify inte funkar så dunkar jag Pandora.com, rätt bra faktiskt:) Har haft en finfin helg, åkte till Seeley i fredags för basket match, förlust. Åkte sen och sov i en kyrka, hade riktigt roligt, men lite svårt att sova eftersom en i laget snarka som en tok, seriöst jag har aldrig hört något värre, det lät fasen i mig som en hund eller nått. haha, Käkade hur mycket frulle som helst dagen efter, två bagels, yoghurt med flingor, sen oatmeal (typ gröt) med mjölk, orangejuice, blueberrymuffin, apelsin... älskar man frulle så gör man. Blev sedan en heldag med laget och ännu en match på kvällen, förlust igen. haha bra att det är roligt i alla fall:)

Min familj kom och så stannade vi i missoula över natten och shoppade idag. Köpte Två klänningar och två skitsnygga skor, taaggar för sommar nu... glömmer att det bara är Januari! Tränade cardio en timme när vi kom hem, kanon!

Jag mår i allmänhet bra just nu. Otroligt motiverad och fokuserad, känner mig så himla stakt både fysiskt och mentalt. Diciplin är nog nyckeln. Har hittat nån slags bra balans hos mig själv skulle man väl kunna säga. Har lärt mig så mycket om mig själv, svårt att beskriva men det känns bra och det är väl det viktigaste.


Nu ska jag ta och pallra mig till sängs:) Vill verkligen Tacka alla så himla mycket för alla julkort och paket jag fått skickade hit, känner så dåligt samvete att jag inte svarat personligen till alla än.  Men Tusen tack i alla fall! Ni är fantastiska:)

Ha de!
PUSS  / Evelina


"If you can believe it, the mind can achieve it"

Hej Sverige!:)

Hoppas ni mår bra där hemma i vindervädret:) Jag hade ett jättemysigt jullov, kort dock vilket var rätt skönt ändå på nå vis. Hade ett något annorlunda nyår än vad de flesta där hemma hade skullle jag tro, var med min underbara americanska familj. Lugnt blev det, men väldigt mysigt!:)
Inledde nya året med att springa Thompson Falls Fun-run, 5K. Var riktigt roligt och hur fint som helst ute, massa snö och blå himmel, men svinigt kallt vad det också! Efteråt tog vi en biltur upp längs en av floderna här, otroligt vacket! :)

Och nu har som sagt skolan börjat igen, skönt att komma in i allt igen. Spelade match idag och vi gjorde en riktigt dålig insats... Till helgen har vi match både fredag och lördag utanför Missoula så det blir att spendera natten där, får bannemig se till att göra två bra matcher då! :)

Ser Fram emot första Ski-tripen med skolan som är nästa vecka också, skidåkning( eller snowboarding) kan ju inte göras bättre än i klippiga bergen!:) Längtar.

24 Dagar till 18 nu också!

Ha det kanon tills vi hörs!:)

PUSS/ Evelina









 

Förresten så vill jag säga Grattis igen till min lilla mamma som fyllde 40+ den 1 januari!:)
Älskar dig! <3







RSS 2.0