Tisdag 29 mars 2011

Hej Sverige!:)

Hade hur roligt som helst i helgen på tävlingen och det gick riktigt bra! Placerade till och med! :) Nu är det bara ett litet problem som gör mig sjukt förbannad, benhinneinflamation... Herre gud, jag har aldrig haft det förut och så får jag det nu...Så nu måste jag vila i några dagar säger mina coacher och jag vill inte vila!  Det måste ju vara det tråkigaste som finns. Men å andra sidan tror jag att det är bra för mig, har tränat som en galning sanaste månaderna och nu säger kroppen ifrån antar jag, känner mig helt slut. Vi får se vilka grenar jag kan göra i helgen i alla fall.

Inget nytt annars skulle jag vilja säga, Bara 1 vecka och 4 dagar kvar till Phoenix!!! Jag är såå redo för lite sol och värme nu, så hoppas att det blir fint väder när vi är där:)

Hörs!
PUSS/ Evelina





hittade magnum på väg hem från corvalis , huuuur goott var inte det?:O

Uppdatering!

HejHejHej vänner!

Gudars vad busy jag är just nu! Massa plugg i veckan och så träning varje dag, hade också konsert i måndags! Imorgon ska jag på mitt första track meet och jag är så himla nervös, jag ska göra 400 m-relay, 100m-relay, 800 m, high jump and triple jump! Vi har knappt hunnit träna själva grenarna så mycket så jag rätt pirrig nu kan jag lova! Men det kommer nog gå bra får vi hoppas!:) Åker 05.30 imorgon så ska snart ta och krypa ner i sängen tror jag. På söndag blir det mest troligt snowboardning i whitefish och jag längtar!:)

Hoppas att ni mår fint där hemma! :)

PUSS / Evelina







Prom pics:)


Finemang

Hej alla kära ni!:)

Tänkte bara berätta att jag lever, helgen var awesome, Prom igår var hur rolig som helst, livet leker!

taggataggatagga.

PUSS / Evelina


Måndag 14 Mars

Hej igen alla där hemma:)

Nu är jag lite mer på G idag, lite pepptalk med mamma på skype igår gjorde susen + ett par fina kommentarer, tack:)
Idag hade jag min första track & field practice och det var så himla kul! Vi gjorde i och för sig bara fystester, bland annat ett beep test, kast & sprint. jätteroligt var det, och det gick bättre än jag förväntat mig:) Nu är jag astaggad för säsongen, har inte bestämmt än vilka events jag ska göra, coach för nog hjälpa mig lite å se vad som passar bäst. Nu har äntligen snön mält bort i alla fall och det känns att våren är på väg!:) Hittade lite fina vårkläder i missoula igår, älskar shopping här för det är så nedrans billigt! Veckan kommer bjuda på massa plugg, träning, och en international day på ett college i missoula, det blir nog toppeen! Sen på lördag är det Prom, det blir nog också väldigt kul får vi hoppas!

Nu väntar världens skönaste säng på mig!:)
Ha de!
PUSS / Evelina


100 dagar kvar






motiverad?  nej inte mycket

uppdatering typ

Hej sverige!

Jag har varit så otroligt dålig på att höra av mig till er alla där hemma och jag skäms och ber om ursäkt för det, men jag tänker på er och det hoppas jag att ni vet!:)  Gör mitt bästa med att uppdatera här lite när jag hinner i alla fall...
Så, veckan har varit fin, mycket träning, ski-tripen i onsdags vad grym!

Idag var jag på begravning, för andra gången i mitt liv och den första kommer jag inte ens ihåg för jag var så liten, så det var lite av en first time grej. Det var så himla mycket tuffare än jag trodde att det skulle vara, och det fick mig att inse hur tacksam jag är över att ha alla mina älskade mor och far föräldrar kvar! Ni är så himla bra.

Imorgon ska jag till missoula och göra lite shopping, kulkul. Har lite brist på motivation just nu känns det som, vet inte riktigt varför men är bara lite less, ganska mycket när jag tänker efter. Blir nog bättre i veckan, då börjar track & field och jag är så taggad! Måste bara lista ut vilka grenar jag ska göra, dem tycker tydligen att jag är en riktigt "jumper" så det kanske blir något i den stilen. Och springning också hoppas jag, är redo för lite köra-slut-på-mig-på-riktigt-träning nu.

ja det blir väl inte så mycket roligare än så antar jag, vi hörs snart gott folk!

PUSS / Evelina

Hej hej Söndag 6 mars

Hallå Sverige!

Här kommer min veckouppdatering:

Onsdag: skola, yoga
Torsdag: Gymmade efter skolan + sprang, efter det så gick vi på en play som några på skolan satt ihop:)
Fredags: Sprang halva vägen hem från skolan, lyfte lite hemma och sen blev det fredagsmys med film:)
Lördags: Skype, städa, gym, lite basket 2 on 2 och så sprang jag hem, käkade middag i Plains.
Söndags: Gick upp käka frulle, tog en långpromenad, spela wii, satt i solen och läste women's health, käkade middag i stan å nu sitter jag här.

Så lugna puckar har det varit! Imorgon har vi basketball meeting, typ lite avslutning. Nu på onsdag är det ski trip igen och det ska bli så himla kul:)

Nu ska jag pallra mig till sängs!
Ha det fint och va rädd om er!  PUSS/ Evelina


klippa kort igen är frågan..


Tisdag 1 Mars 2011

Hej Sverige!:)

Det är mars, kan inte få in det i huvudet riktigt! :O Idag var skolan delayed i två timmar på grund av snö vilket innebar underbar sovmorgon som vi inte har allt för ofta här borta. Hur skönt som helst var det, men det snöar också en hel del och det ser ju inte direkt jättebra ut inför track & field som börjar om två veckor...hoppas det smälter bort fort:) Hade tänkt att gymma efter skolan idag men ingen lärare kunde vara supervisor så det blev inget tyvärr...tränade när jag kom hem istället. Imorgon blir det yoga igen, kommer bli så skönt. Annat än det så rullar det väl på tycker jag:)  Saknar så klart er där hemma, men de var ju ingen nyhet.
 
Juste jag fick mina ändrade hemresebiljetter igår, 21 Juni från Salt lake city->Denver->NY->sthlm. Hemma 22 juni 07.15. Fast allt det där tänker jag helst inte på nu, det är faktiskt 4 underbara månader kvar:)

Ha det toppen allihopa:)
PUSS/ Evelina


!

RSS 2.0