God morgon Sweden


Har massor för mig här borta! Igår var det skola som vanligt men efter lunch var Floyd Little från Denver Broncos på vår skola och snackade! Han har varit Americansk pro-fotbollsspelare och är nu medlem i hall of fames. Han höll ett riktigt bra tal om "Yes, I can". Sjukt inspirerande var det! inte nog med det så var det gameday så direkt efter skolan satte vi oss på bussen mot superior! Fick för första gången spela hela matchen med varsity i ratation i front road och det var hur kul som helst! Spännande var det också men vi vann tillslut!:) Viktigt.

Idag har jag setat på en galet varm och skakig buss större delen av dagen. Vi åkte till Polson på en "college fair" där det var massor med olika colleges som man kunde snacka med. Var där typ en timme och sen på vägen hem åkte vi förbi ett ställle som hade buffalos. Vi såg tyvärr inga levande, bara en uppstoppad, och den räknas inte. Men jag hoppas få se en en annan gång:)

Imorgon ska vi ha en spagettimiddag hos min coach efter träningen, hoppas det blir gött. Ska bli underbart med pasta, (hoppas den inte är friterad, skulle inte förvåna mig)

Förövrigt så känns allt rätt bra nu, det flyter liksom. Saknar ju alla er där hemma men, det är sånt man får leva med liksom. Jag fixar det här nu!

Ha de fint! PUSS / Eveeee









Golf, volleyboll och sånt

Hejsan bloggen!

Sitter i min underbara säng nu och ska snart ta och krypa ner och sova:) Nu är allt toppen igen och det gick verkligen över lika fort som det kom, dagen efter var det liksom lugnt igen! Idag har jag skypat med några som jag saknar väldigt mycket. Men även om det är lite tufft att se er så kan jag ändå inte vara ledsen, för jag blir så glad av att se er, tänka på er och hur mycket ni betyder för mig!:)

Efter en fet frulle, alldeles för många pancakes, så spelade vi golf! Det gick inte bra för fem öre, jag mådde illa av frukosten ändå till typ sista hålet. Tog en cykeltur tillsammans med madi när vi kom hem och sen var det pluggpluggplugg. Har tre test imorgon, men det går nog fint. Har riktigt skönt väder nu iaf med ca 23 grader, inte helt fel!:)

Hade förresten match igår, gick skit, men det var kul ändå får jag väl säga. Nu lär jag sova.

Ta hand om er där hemma så hörs vi snart.o

PUSS / Evelina









och igen, tack alla gulliga som skriver kommentarer! Jag uppskattar det verkligen! Pusspåeralla


...

Hejhejhej.

Bara för att jag skrev att allt var så himla bra igår så vände givetvis humöret och idag har inte alls varit lika bra. Har två ton läxor som måste göras, är trött som saten och borde egentligen sova nu istället för att sitta här och klaga. Men ibland måste man få göra det också, för just nu känns det lite tufft igen. Får hoppas att det försvinner lika fort som det kom...
Jag saknar er

Seize the day

heej bloggen!:)

Sitter nu och försöker lära mig vad Definition of U.S history is, har också hunnit med att plugga matte och setat i hot-tuben eller vad det heter sen jag kom hem, och käkat massa onyttigt ( och gott). Helgen var toppen! Matchen förlorade vi tyvärr, och det var ju inte så kul. Men efter det blev det snabba beslut och bio ( ja, jag vet!! Vi har en bio!!!) det trodde jag inte! Filmen hette The other Guys, rätt rolig faktiskt. Sov över hos Ellen, gjorde något riktigt läsktigt faktiskt, men de är en annan historia. Frullen var gudomlig dagen där på! Frukost är det bästa på hela dagen!:) Söndag var en riktigt skön slappdag! Har kännt mig riktigt glad nu de senast dagarna:) Massor med roliga saker kommer dyka upp under mitt år och jag känner för första gången att jag verkligen inte vill lämna det här, jag vill inte åka hem. Även om jag saknar er sååå mycket ibland, så vet jag att ni finns där, inte längre än ett telefonsamtal bort:)

På lördag har jag varit här i en månad, kan ni förstå det? Det är en tiondel av mitt år här!! Det går fort, precis som alla säger. Och jag har redan lärt mig så mycket som jag aldrig hade gjort annars! Jag uppskattar till exempel sverige så otroligt mycket. Kan komma på mig själv att sakna saker som jag annars inte ens tänkte på att jag hade omkring mig. bara små saker som jag hade i min vardag. Jag har ju liksom bytt ut hela mitt liv mot ett annat, man får verkligen distans till vad man faktiskt har där hemma. Jag saknar massor, men det är också något jag lärt mig att klara av, jag får ta vara på det roliga här.  
Även om ni är 1000 mil bort så finns ni i alla fall nära mig i mitt hjärta:)


PUSS från Evelina




"Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once"


Lördag

Heej alla :)

Idag har fick jag äntligen sova ut och det var hur skönt som helst ska jag säga!! Igår var jag för första gången på en amerikansk fotbollsmatch! Det var riktigt roligt, men svinkallt, folk hade liksom mössa å vantar, usch... Matchen var inte direkt spännande, vi fick storstryk och jag fattade inte ett dugg av reglerna ( och ingen av dem jag frågade visste heller så, hah)  Men det var roligt ändå!:) 

Idag har varit en riktig slapp-dag. Sov som sagt ut och så, resten av dagen har jag ägnat mig åt att skypea med Pappa,Mamma,Anna,Carl,Amanda,Sigge och Lovis, Så himla roligt att se er. Tacktacktack för att skype finns!:) 

Ska snart laga lite lunch och sen tagga för match ikväll!! Ska för första gången få spela med varsity-laget, vilket ska blir hur kul som helst. Är lite nervös, men vi får se hur mycket jag får spela:) Det är hemma match så det kommer nog bli superkul! Slänger kasnke upp lite bilder senare! :)

Vill igen säga tack för att ni kommenterar och stöttar mig!:) Blir så glad!!!

Massor av Kramar och pussar och sånt. / Evelina


Hej sverige

hej!
Hoppas att det är bra med er där hemma! Jag har det grymt bra och börjar verkligen känna att jag stortrivs här!
Igår hade vi game i Troj! Förlorade med två lag, vann med ett, och det var verkligen hur kul som helst!!:) Det är så himla vackert här så de långa bussresorna är rätt roliga ändå, ser så mycket fint!
Måste bara berätta att vi hade ett sjukt seriöst snack med alla tjejer i hela skolan i går eller om det var förrgår om vår desscode. Helt galna regler en del, tagga ner. hah, men de är väl bra antar jag.

Idag har varit en jättebra dag, roligt i skolan, har jag berättat vilka kurser jag tar? Tror inte det, det är i alla fall:
- US history
- Keramik
-Anatomi/fysiologi
- Algebra 2
- Engelska
- Kör
- service learning

Idag i service learning classen fick vi måla läktaren vid fotbollsplanen, jättekul. Hade sen träning men kände mig så slut, vet inte vad det är med mig, det måste vara maten... Direkt efter träningen så åkte vi hem till Ellens familj för att och träffa våran Kontaktperson, Nancy + en kille från Norge som är utbytestudent i Hot springs. De båda var jättetrevliga och jag hade en toppenkväll. Det finns tydligen varma källor i Hot springs som är bland de bästa i världen så vi ska åka dit och bada i dem någon gång fram över, ser fram emot det!!! Nu måste


Kramar och pussar i massor  / Evelina






Hawaii, volleboll och shopping

Heeej alla där hemma!

Har varit fullt upp här borta dessa dagar! I fredags var det hawaii-day i skolan och alla hade hawaiihalsband och så var det limo och grejer. Det var en bra dag!:) Justeee!! Jag såg en björn i fredags också! En svart-björn, den är inte farlig men lite läskigt ändå! Nu vet jag inte om man vågar sig ut och springa här... hah. I går hade vi match i Florence, vilket var typ 2½ timme här i från i buss. Det gick inte så bra denna match heller men det var roligt ändå!:) Efteråt kollade vi på montana grizzlies som spelade volleboll match, så jäkla duktiga så det är sjukt!!

Idag har jag varit i missoula och shoppat. Det var verkligen en jättefin stad! Hittade en del kläder och lite annat som man behöver! Skola imorgon, match i Troj på tisdag, ser fram emot det!:) Bilder kommer snart !


Ha det så bra så länge.  Puss och kram / Evelina

Taack bästa ni!

Heej kära vänner!:)

Jag måste börja med att säga tacktacktack till alla underbara som skickar sånna fina och stöttande kommentarer! Det är otroligt skönt att veta att ni finns där! Förlåt att jag inte svarar här på bloggen, det gör jag det helst privat, i så fall mail, men jag läser och tar åt mig!:) Det gör mig verkligen så glad varje gång! Jag saknar er såå mycket ska ni veta!!!

Här borta har jag iaf börjat komma in lite mer i vardagen. Skolan har dragit i gång på riktigt, vilket är riktigt skönt! Har volleboll träning varje dag efter skolan och det är grymt kul! Imorgon ska vi till en stad som heter Big Fork och spela, det blir min första match så jag är lite nervös. Hoppas att vi vinner och att jag inte virrar bort mig allt för mycket där på planen. Jag måste verkligen sova nu om jag ska orka upp imorgon...( min tid= eran tid -8 tim)  Jag skriver mer snart! :)

Jag saknar er.

1000 kramar från Evelina
oinkoink.


lugn och ro...

Hej alla där hemma!:)

Jag har haft så sjukt mycket för mig dessa dagar!:) I fredags var jag hemma och solade och på kvällen spelade mitt lag match mot eureka, blev tyvärr förluts och inte så mycket publik heller eftersom killarna hade bortamatch med fotbollen. Men det var roligt ändå!:)

På lördagen hade maddi cup i Noxon så vi åkte dit och kollade några matcher på morgonen. Vägen dit var verkligen jättevacker som de flesta ställen är här. Det var jättefint väder så jag och Jeff åkte hem och åkte vattenskoter! Det var superroligt och hur vackert som helst med alla berg runt om och alldeles grönt vatten:) Senare kom Tinas brorsa hit med sin familj och deras barn som hade med sig tre vänner så det är fullt hus här!

Igår var vi på en riktigt coool grej. Vi var på en Rodeo! Från början var det sjukt läskigt att se, för de kan ju skada sig som bara den. Men det var häftigt. Det var riktigta cowboys och det är ju inte varje dag man ser sånna;) De red på hästar och tjurar som var helt galna och man trodde att dem skulle flyga av vilken sekund som helst och bli ihjältrampade! Det var ju en väldigt annorlunda upplevelse att få se en riktigt Rodeo!:) Det var som ett litet tivoli där också(+ djur man kunde kolla på), sånna som man alltid ser på amerikanska filmer, hah, det var lite tufft. Till alla som vet om min rädsla för att gå upp 20 kilo under detta år kan jag säga att det inte ser så ljust ut. Varje kväll äter vi "något gott" innan vi ska sova och igår på tivolit smakade jag det godaste som finns : Fried Bread. Mmmmmmmm, så jäkla gott, med smör och cinnamonsugar. mini-donuts är inte heller så dumma. åh..
 
Idag har vi spelat golf på banan som finns här, och jag saknade verkligen mina älskade klubbor och mina skor och min bag och mina bollar. Men det var ganska roligt ändå:) Nu ska vi göra en campfire och götta oss med smores. ( Om ni ser någon som rullar fram på stranden nästa sommar så vet ni vem det är) Nu har jag skrivit alldeles för mycket! 

Hörs snart, saknar er! PUSSochKram från Evelina











puss på er!


heeejee:)

Heej igen bloggen!:)

Gårdagen var hemsk, jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till! Men tack vare världens bästa vänner/familj och värdfamilj så känns allting toppen idag. Tårarna är som bortblåsta. Idag har varit en bra dag, och jag känner liksom att jag kommer fixa det här. Idag har jag solat lite nere vid floden och sen gjort pannkakor. Om någon timme har jag volleybollträning och det ska bli så himla roligt!!! Mr. wheeler sa att jag kunde åka lite vattenskoter innan träningen så jag hoppas att jag hinner med det! :) Efter träningen ska familjen ha en jättestor picknick/grillfest för alla lärare på skolan plus deras familjer, så det kommer bli super!:)

hörs snart! PUSSSS


Good friends are like angels, you don't have to see them to know they are there.

<3


Tisdag!

Heej alla!:)

Jag hoppas att ni har det bra i Sverige!:) Nu har jag varit här i tre dagar, och som väntat kom jag till insikt när jag kom hit. Jag ska bo här, i nästan t i o  M å n a d e r. Det är liksom världens minsta håla. Först stod jag inte ut med tanken och första dagen i skolan kändes det som att jag skulle bryta ihop när som helst. Jag hade liksom inte ens gett det en dag, jag ville hem, Nu. Jag saknar redan alla där hemma. Men så intalade jag mig själv att det kommer bli bättre. och ja, dagen idag var faktiskt lite bättre.

Classerna är jätteroliga och jag gillar verkligen lärarna. Körclassen är nog bland de roligaste faktiskt, och idag fick vi såna kappor som vi ska ha på konserter å sånt, hah rätt ballt, hoppas det blir roligt. Jag gjorde ett hälsotest idag också, för att få idrott här. Det är bara så omständigt här i staterna, man måste verkligen ha bevis på allt!
I kväll var vi iaf till en stad här i närheten och kollade på mitt volleybolllags match. Det är en sån sjuk stämning på dessa matcher, helt otroligt! Ser fram emot min första match, det kommer bli så roligt!! måste bara träna 10 gånger först... 

Är så otroligt trött, och allt är så nytt och massa nya människor, det bidrar nog till min känslighet för tillfället, men jag ska inte ge upp, det här kommer bli bra:)
Får inte glömma att säga att familjen Wheeler är helt fantastisk!!!:) 

Massor med kramar från Evelinaaaa



RSS 2.0