Go och gla

Hej hej hej.

Nu är det bra igen, ber om ursäkt för det senaste desperata inlägget, var lite onödigt. Nu är jag back on track igen:) Har haft en bra dag idag. Det har snöat i bergen så bergtopparna är vita och så otroligt vackra. Det ser ut som att någon har pudrat dem med florsocker ungefär:) 

 Imorgon har jag träning 07.15-09.00 på morgonen, duscha fort som attan och sen kör resten av dagen. Vi ska ha konsert tillsammans med Libby, Eureka och Troj imorgon kväll, så det blir nog roligt!:) Tournament börjar på fredag så då blir det inte mycket till skolan då heller, Inte helt fel!:) 

Ha det så bra tills vi hörs! Ville bara säga att allt är okej, så ni inte tror att jag håller på att dö här borta!

PUSsss




finns inga ord

Oftast är det så bra, men just nu sköjler det över mig igen. Bara så där. Saknaden. Som ett stort hål i bröstet. Vet ni hur det känns att sakna någon så mycket att hela hjärtat bara värker? Vilja något så mycket att magen bara svider och inga ord i hela världen hjälper att höra? Jag vet. Och jag vet att det låter klyschigt, men det är sant. Jag saknar er så himla mycket.


En helg lite varstans

Hejhej hemskt mycket hej!

Blev ju helt ändrade planer för denna helg kan man ju säga. Ingen Butte-resa för min del. Sjukt inveckad historia, och jag skyller allt på min Coach (stora problem med att räkna rätt till 8, snälla?) Ibland blir man ju bara för matt. Men sånt är livet.

Helgen har varit bra ändå. Förlorade dock matchen mot Troy som vi verkligen borde ha vunnit, och coach lackade som vanligt ur efteråt i omklädningsrummet. Killarna förlorade också sitt game i fredags kväll. Inget slutspel blir det för dem heller på grund av att en spelare som inte egentligen fick spela Varsity gjorde det i alla fall och då räknas inte dessa vinster. klantarsel säger jag bara.

Sov hos familjen Beckmans Fredag och lördag kväll. Lördag var vi ute på en liten hiking-tur här i Thompson och efter det blev det little bear och gudomlig glass! På kvällen gjorde jag och Ellen Swedish meatballs med kokt potatis och gräddsås. Två timmar tog det att rulla köttbullar av 3 kg köttfärs, kan ni tänka er hur mycket köttbullar det blev!! Bara liiite felberäknat där. Men vi var 12 persändå, så det behövdes en del. Det var väldigt uppskattat, och mest uppskattat var det nog av oss själva. Såååå himla gott med lite riktigt mat för en gångs skull!! :)

Idag har vi inte gjort mycket alls. Ätit supermumsig frulle med pancakes, bacon, hashbrowns, ägg, massa bär och sirap. Mumma. Senare gjorde vi pumpor till Halloween, jättefin uggla blev det!:)

Jaa ni, det är väl typ det jag har gjort!:) Hoppas ni har det jättebra mina vänner.

Vi hörs snart!
PUSS/ Evelina











 Förresten, hittade ett bra citat för mig och mitt ätande!  Valet borde ju vara enkelt... Eller?


" The pain of discipline or the pain of regret"


make your choice....
pusshej

HEEELG

Heeej bloggen!

Nu har jag helg, såå skönt! Ska sova läänge imorgon. Efter det har vi vår sista match! J&F åker till Las vegas över helgen så min helg ser ut typ så här:

Torsdag: Sova ,baka, Spela hemma-match Mot Troj (mooosa), Ha "avslutningskäk" med laget, åka och sova i Noxon.
Fredag: Träning, kolla på killarnas sista fotbollsmatch, sova hos Beckmans
lördag: Åka med V-laget Butte, kika college match, evetuellt träning, käka goo mat
Söndag: Äta en riktigt fet Amerikansk hotell-frulle, Bada i källvatten, basta, shoppa, och åka hem till min egna underbara säng!:)

Och kan ni förstå, jag har inte en enda läxa att göra( nästan) bara lite läsning, Ingen Mattteee, Guuu vad skönt!:)

Hoppas att det är bra med alla er där hemma, jag tänker på er!:)

PUSSÅKRAM / Evelina 


 Jag saaknar dig min syster!:)



Ännu en uppdatering

Hejhejhej!

Shit jag är i ett riktigt bloggflow nu, känns som jag skriver hur mycket som helst, men det är ju så mycket som jag vill dela med er!:) hih. Idag ahr varit en typsisk vanlig dag, fast kallase sen jag kom hit. 25 grader F i morse! brrrrrrrr
Tränade efter skolan var klar vid 17.30 hem, duscha, äta och sen läxor. Vår matteläradre är galen och ger oss läxor varenda nedrans dag. Gillas inte.

Imorgon har vi game i Mission, är vår nästa sista innan tournament som är nästa helg. Sjukt va? nu är snart volleballen över, hann ju knappt börja innan det är över. Men jag ser fram emot att snart få spela basket istället! Tre dagar i skolan denna vecka känns toppen, behöver få vila lite nu, även om skolan är mycket chillare än i Sverige. Nu ska jag ta mig nå gött å käka och sen väntar mig bästa vän sängen.

PUSS / Evelina



En vanlig söndag

Hej vänner!

Har haft en finfin dag idag!:) Inleddes med en fet frulle som det alltid är på helgen. Vofflor å bacon och massa gött. Sen blev det maraton-skypening med Sverige. Härligt. En av höjdpunkterna måste varit när pappa frågade min sötaste lillebror Sigge vem det var på dataskärmen och han sa " Niiiinaaa" YES. Viktigt, han har inte glömt mig!:) Massa slängpussar blev det, Finns det någon sötare, nej. Tack M,P,A,A,S,C,R Det var så roligt att se er och höra era röster! Tack för att ni är så bra!   

Efter några timmar vid skype så gick jag ut, var superfint väder idag! Vi hjälptes åt att ta hand om ved från några fällda träd och sånt, riktigt grovarbete! Hade ju tänkt vara duktig och springa idag men icke, det hanns inte riktigt med. Får bli i veckan.

Förresten!! Nu är biljetten bokad! Åker till Familjen Morse i Seattle under Thanksgiving! Ska bli riktigt roligt att få träffa dem igen! Ser verkligen fram emot det!:) Blir grymt!
 

Ha det så bra så länge!
100 kramar / Evelina














Hej kompisar

Aamen hej igen bloggen!

Nu sitter jag här igen i min säng och ska sova, ska bli så himla skönt. Har jag förresten berättat att jag har världens skönaste säng här? Den är Gudomlig! Värme som jag sätter på innan jag ska sova så man aldrig behöver krypa ner i en kall säng. Den är liksom så där skön som den alltid är på morgonen, hela tiden, inte illa.

Vi har som sagt homecomingweek nu och det är verkligen roligt! Har haft temadagar hela veckan och imorgon är själva homecominggame och dance. Bilder från veckan kommer:) Har varit riktigt kul med lite annat i skolan är bara plugg. Nästa vecka blir också chill, tre dagar skola, lång helg och en liten trip med Volleball laget till nått place för att kika lite match och bada i några varma källor!:)
 
Nu lär jag sova om jag ska orka upp imorgon,hörs snart igen!:) 

Puss och kram på er! / Evelina

Shoot for the moon, because if you miss you will still end up among the stars

Jag drömmer stort, jag vill inte gå bara halva vägen, jag kör 110. Sen får man helt enkelt se hur det går.
massssamaaassa saker jag vill göra, men nu får jag ta ett år i taget. Djuupt
aa typ så.


"Det är möjligheten att förverkliga en dröm som gör livet spännande"



pussåhej / E

 






Missoula

Hej bloggen:)

Har precis kommit hem ifrån Missoula, blev lite shopping idag med, plus att jag äntligen fixade telefon. Fattar ni att jag har varit utan telefon i 1½ månad? Jag ska erkänna att det inte har gjort mig ett dugg, det är faktiskt rätt skönt på ett vis. 

 Veckorna går så fort känns det som. I fredags var vi och kollade på fotbollsmatch i Plais. Det var deras homecoming game. Det var riktigt roligt, och vi vann! Plains är Thompson Falls riktiga Rivaler så det var en viktig vinst!:) I går åkte vi till Drummond för att spela match. Såå lång resa, mer än Tre timmar, och förlorade gjorde vi också, fyfyfy. Men sånt är livet. Imorgon börjar homecoming week, då vi ska ha olika teman för varje dag, imorgon är color day och vår årsklass ska vara grå, Vad är det för färg liksom?? En dag är celebrity day, och jag har ingen aning om vem jag ska vara, förslag mottages gärna!! Det blir nog en kul vecka:)

Förresten!! Jag kommer förmodligen att åka och hälsa på lite släktingar här i USA under Thanksgiving! Blir Kanon!:) Berättar lite mer senare.

Puss och Kram / Evelina


...

HEEJ

Har haft två kämpiga dagar nu, fy sjutton. Känslig för minsta lilla. Kan typ inte lyssna på musik för alltid påminner den mig om något, och minsta lilla tanke på alla där hemma får mig ju att bara vilja bryta ihop. Idag hade jag gärna bara velat lega i ett mörkt rum under mitt stora duntäcke och bara sovit bort alla tårar. Usch jag måste skärpa mg lite nu. Hata denna vecka i månaden...så jag skyller det på det, det blir bättre snart:) Igår hade vi match, har match imorgon, har match på lördag, så jag har ju något att göra i alla fall. Blir förmodligen missoula och lite shopping på söndag. trevligt!

hej så länge. / Evelina


Finfin helg

Heej Igen Sverige!:)

Tänkte bara meddela att jag har haft en jättebra helg!
Lördag- Lite sovmorgon och när jag kom upp frågade min värdpappa: "Du älskar frukost va?" Och JA det gör jag, godaste på hela dagen ju! Så då åkte han och jag in till byn och käkade riktigt americansk frulle på Minnie's. French toast och bacon och grejer, så nedrans gött! ( och nyttigt..?)
Åkte sen å kollade på Madis game i Hotsprings, Sen hem igen, ut på floden med jetskis, läckert.
Kvällen spenderades på volleblollplanen och gissa vad, vi vann igen!:D perfekt!

Söndag- Åkte vi upp mot Troj. Vi Var först på ett ställe och kollade på jättegamla enorma cederträd, riktigt häftig skog var det! Sen åkte vi och kollade på en flod med häftiga fall, det var riktigt snygg!! Käkade middag hos några innan vi åkte hemåt. Panikpluggade lite algebra och badade lite i hottuben.

Ja det var väl typ vad jag har gjort, hoppas ni har haft det lika bra som jag!:)


1000 Kramar / Evelina









PUSS

ps. Tack för era kommentarer, alltid lika roligt:) Saknar er alla! <3




Eddy Peak

Heej kära läsare!:)

Idag i skolan såg vi en Björn!!!! Helt sjukt, den var på baksidan och käkade sopor! Den var liten, en svartbjörn och hur söt som helst! Det var så häftigt för vi kom verkligen nära den, typ 10 meter! Det var riktigt tufft!:)

Ikväll har jag sett något annat helt fantasktiskt också! Direkt efter träningen följde jag med Ellen och hennes familj till en utkiksplats på ett berg här  som heter Eddy peak! Vägen dit var minst sagt riskabel att åka, så smal och med branter på sidorna! Men vi kom i alla fall upp till slut. Det var så otroligt fint där uppe så det finns knappt ord, och bilderna jag tog gör inte verkligeheten rättvisa! Det var helt underbart där uppe. Berg så lång man kunde se, i alla olika nyanser av blått, Och så får man lägga till soledgången i bakgrunden, alldeles orange. Åt andra hållet var himlen mer rosa och det var så himla fint att bara sitta där på toppen av ett berg och njuta av att man lever. Ni skulle ha varit med! Det var bland det finaste jag någonsing sett. 

I think I just fell in love with Montana.


Massor av kramar / Evelina







mmm:)



MAT

hejhopp, mat är så gott. Middagen idag var heelt underbar, åt fyra portioner Pasta med sås, vitlöksbröd, Kakglass med chokladsirap + cholkadkaka = jag mår illa. men gu va gott det var. Imorgon ska jag i alla fall med Ellen upp på nå berg så jaa hoppas att det blir lite jobbigt så jag kan bränna av lite. Kanske kan få mig en kaka på toppen som belöning. hahaha.

Puss från tjockiseve

MAT

hejhopp, mat är så gott. Middagen idag var heelt underbar, åt fyra portioner Pasta med sås, vitlöksbröd, Kakglass med chokladsirap + cholkadkaka = jag mår illa. men gu va gott det var. Jag <3 mat. Nej det är faktisk lite läskigt, jag tänker på mat hela tiden! Men det är ju så gott.
Beach 11, here I come!!!

/mumsarn

RSS 2.0