I won't forget all the ones that I love

heey kära bloggen.

Varför ska det vara så svårt att få in min placering? jag bara undrar. what's the fuc*ing problem liksom. Nej det är bara att stå ut, nu kan det inte vara långt kvar iaf!:) Har haft en toppen vecka hittills i alla fall. Har varit på landet hos pappa och myst. Busat med min lillebror bland annat, Han kommer ha blivit så himla stor när jag kommer hem, jag hoppas inte att han glömmer mig! Ett år är ju så mycket när man är så liten! kommer sakna min lillasyster också så klart,  sjukt mycket, och hon lär ju inte ha glömt mig iaf:) 
 Har äntligen tagit tag i min träning nu också, så nu jädrar är jag på G, blev lite cykling med pappi på tisdagen. I onsdags träffade jag Jullan och vi fixa lite presenter inför helgen, Hanna och lovisa har ju blivit myndiga!:) Igår blev det lite fikamys med tre trevliga tjejer och sen lite powerwalk på kvällskvisten. Så, så roligt var det att skriva om vad jag gör på dagarna medan jag längtar ihjäl mig efter att få åka... 

En rolig sak är i alla fall att vi har släkt på andra sidan atlanten och imorgon kommer det hit en tjej som heter Julia och hälsar på! Hon bor i Toronto, Ska blir riktigt roligt att träffa henne! Hoppas att under åker kunna hälsa på deras familj och även släktingarna som bor i seattle, skulle vara grymt roligt! Men vi får se hur allt passar:) så imorgon ska jag alltså träffa henne och sen iväg på lite partaj för L & H! nice.

pussåkram



 jag och plutten!:)


Kommentarer
Postat av: johanna

jag har inte heller fått placering än :( ska vi länka? :)

2010-08-07 @ 20:46:13
URL: http://johannians.blogg.se/
Postat av: johanna

sv: jag åker med explorius, du då? har länkat dig nu också ;D

2010-08-08 @ 14:12:24
URL: http://johannians.blogg.se/
Postat av: Alice

Snygg blogg! Usch väntan är värst :/ Vill du länka? :)

2010-08-08 @ 16:22:28
URL: http://aliceintexas.blogg.se/
Postat av: johanna

okej, ja det kanske vi gör :) det känns så overkligt att man ska åka när man inte vet någonting :( så himla jobbigt. hoppas verkligen att vi får våra placeringar snart! :)

2010-08-08 @ 16:44:45
URL: http://johannians.blogg.se/
Postat av: Alice

Jag fick ioförsig inte vänta så länge men det är grymt jobbigt när man liksom inte kan göra något åt det ;) Jag åker med explorius, själv? :)

2010-08-08 @ 23:16:30
URL: http://aliceintexas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0